Vinter 2016 salg: Kalender og viktig informasjon

Vinter 2016 salg: Kalender og viktig informasjon. Det virker som nok tid for 2016 vinter salg er, men ikke begge deler. Det er på tide å gå på kalenderen merking datoene for salg og tiden du gå på jakt etter klær du liker å bo for å kjøpe i salget. Benytt anledningen til å kjøpe jakker, gensere, tilbehør, party klær&# 8230; mer enn rimelige priser. Da har du oversikt over rabatter og nyttig informasjon.

Vintersalg Calendar 2016

I de fleste samfunn start- og slutt rabatter på lignende dager, men det er andre før start, og Madrid. Du bør også være klar over at det finnes firmaer som salget starter på et bestemt tidspunkt. For eksempel begynner signaturen lavpris Zara refusjoner etter Reyes og merker som H&M starte mye tidligere.

Salget i Castilla y Leon: Fra januar 7 til 6. mars.

Salg i Catalonia: Fra januar 7 til 6 mars.

Salg i Ceuta: fra 7. januar til 28. februar.

Salg i Valencia: Fra 7. januar til andre lørdagen i mars.

Reduksjoner i Extremadura: Fra januar 7 til 6. mars.

Reduksjoner i Galicia: Fra januar 7 til 07.04.

Salgs i La Rioja: Fra januar 7 til 6 mars.

Salg i Madrid: 1. januar til 31. mars.

Reduksjoner i Melilla: Fra januar 7 til 7 mars.

Salg i Murcia: Fra januar 7 til 7 mars.

Salg i Murcia: Fra januar 2 til 1. mars.

Salg i Navarra: Fra januar 7 til 6 mars.

Salg i Baskerland: fra 7. januar til 31. mars.

viktig informasjon

Som jeg sa tidligere, må vi ta hensyn til starten av salget i alle samfunn og i hver motemerket. En annen veldig viktig ting er å vite hvor mye tid du har tilgjengelig refusjon. selv det er produkter som ikke kan returneres, så du bør tenke to ganger før du kjøper den. Før du kjøper noe klær eller tilbehør dobbeltsjekke staten. Noen ganger ønsker vi &8220; belastning&8221; klær som er i god stand. Hvis du kjøper et element med en tare bør du vite på forhånd. Hvis klærne er fra tidligere sesonger, butikker og bedrifter må tilsi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 51


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer