Kjoler for gorditas: De fleste stiliserer [BILDER]

Kjoler for gorditas: Den mest stilisere. År for å finne en prom kjole eller kvelden hyggelig og smigrende stor størrelse var en prøvelse, men i dag ting har endret seg mye. Nå er det flere selskaper som er forpliktet til å skape mote for kvinner svingete veldig kult, trendy og moteriktige. Når du kjøper din drøm kjole design vedder på at du føler deg bedre og Stilicho. I EllaHoy bringer vi flere ideer til kjole (for kvinner med kurver) perfekt.

Det er tid for bryllup, fester, arrangementer, dåp og fellesskap, så alle typer kvinner (og kropper) De trenger å finne sin perfekte kjole og utseende. Hvis du har kurver, kjoler er en av de beste alternativene, og det er mange modeller å velge mellom. Når du går til å kjøpe prom kjole notat for den tiden du trenger det, fargene som passer deg og du liker, og din personlige stil. også Det er flere tips og triks å finne en modell som skjuler dine feil og forbedre dine dyder. Mørke nyanser tendens til å stilisere mye mer enn lys. Så du kan velge en svart modell (kun for middag), mørk blå, mørk rød, grønn flaske&# 8230; Hvis du bestemmer deg for å bære en svart kjole dag må du kombinere med komplementærfarge, for ikke å bli svart fra topp til tå.

Kjoler må være kneet (Hvis kort) som de er mye bedre. Forsøk å merke midjen med et belte eller i beltet eller sløyfe, da dette gjør figuren er forskjøvet. Som for lange kjoler, forpliktet til en modell imperium kutt eller markert midje så godt du forlenge silhuetten. hæler også de bidra Figur rester finere og stilisert. Flykte svært lukkede necklines og forkorte halsen. Necklines topp styling vanligvis mer enn runde. Party kjoler hvis du er i en mye bedre farge, men du kan også velge modeller med små utskrifter. Store utskrifter gi volum til kroppen. Vær forsiktig med kjoler med paljetter og applikasjoner, noen ganger kan forstørre silhuett. Maxi kjoler med haler vanligvis ikke være et godt valg, sjelden stilisert figur.

Du må ikke glemme at vevstype Du kan påvirke valget av kjole. Opt for modellene ikke meget floaty og lyse tekstiler. Plisserte stoffer generelt gi mer volum enn nødvendig, så velg en kjole med et plissert enkel og liten. Kjoler med front folder kan bli stilisering og bidra til å skjule magen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 72


Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron