Hvordan kombinere de posete bukser, palazzo bukser og baggy [BILDER]

Bukser som er mer moderne for vår / sommer 2014 er baggy og palazzo. Brede cut bukser er også trenden. For uformell ser posete eller vide bukser er ideelt. For mer fest ser eller kjole bukser Palazzo du skal være perfekt. Vi forteller deg hvordan bringe dem sammen og ta dem uten å dø i forsøket.

Baggy bukser bukser utføres normalt gummi eller linning. De kjennetegnes ved å være bredere ved toppen og smalere ved foten. Den Baggy kan synes ikke å favorisere alle typer organer, men faktisk har en tendens til å holde seg godt for alle. Baggy bukser er ideelt for tynne eller store størrelser. Vanligvis de tar pinsett og være bredt på benet. Spesielt liker å gå litt mer kledd eller ser fungerer. Palazzo bukser er svært bredt og laget med vevsvæsker. Å gå til et bryllup er perfekt.

Vide bukser må ha en bredde ikke overdrevet, fordi de er bukser å bære i hverdagen antrekk. De kan gå med pinsett eller med normal midje. De utvider fra toppen og ned til beina. Det anbefales å bli kombinert med strammere klær på toppen og med korte jakker å stil kroppen. Som de er svært høyt kan føre til danserne, for eksempel. For de fleste petite jenter alltid bære med hæler og ikke dekker. En av trendene for våren 2014 er den monokrome utseende med baggy bukser. Total trend.

Palazzo bukser

Palazzo bukser er vanligvis meget brede og meget fluid vev. De kan virke lange skjørt. Spesielt de tar å gå til fest som dåp, bryllup og fellesskap. Du kan bruke den fargen du ønsker og alltid med en silkebluse eller gasbind å fullføre utseendet. I mer uformelle anledninger kan du satse på kroppens eller beskjære topper stramme. Palazzo bukser må brukes med høye hæler. Og det siste er å legge til en metallisk gull eller sølv belte for å fullbyrde antrekket.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 31


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron