De beste vintage butikker i Madrid

De som elsker vintage eller retro mote vanligvis vet de de beste butikkene i byen for å kjøpe brukte klær eller fortid. I store byer er det en rute svært interessante vintage butikker, slik tilfellet er i Madrid. I hovedstaden kan du finne flere typer vintage butikker for å gi din ser en annerledes og nostalgisk følelse, takket være selger klær og tilbehør.

vintage butikker

Vintage butikker er perfekt for kvinner fans av retro og gamle. I tillegg er det en god måte gå kledd annerledes enn andre mennesker. Normalt er retro klær unik og helt spesiell. En annen fordel at å kjøpe vintage klær butikker er at du gir en ny bruk for klær som allerede har blitt brukt. Klær få en mer bevisst, bærekraftig og miljøvennlig måte. Heller ikke bidrar til de store gigantene i lav pris mote, som ofte er laget klærne etter fornærmende forhold.

vintage Kilombo Det er en sjarmerende vintage klesbutikk ligger på Calle Hernán Cortés, 9. vintage Kilombo, født som en unik plass eksistere vintage mote, retro design, uavhengige klær designere og luksus merker secondhand. Det er klær, tilbehør og vedlegg. alle dekker nesten alle alder fra 20-årene til 80-tallet.

Aramayo

Aramayo ligger på Calle Hernán Cortés, 14. I sin butikk finner du skinnvesker, militære jakker, kimonos 60s&# 8230; De reiser rundt i verden for vintage klær og brukte kvalitet.

Biba Vintage

Biba Vintage (Calle de Velarde, 1) er et velkjent vintage klesbutikk i Madrid. Der vil du finne rOPA andre ganger går nå tilbake til trend som mamma jeans, ull jakker, kåper hår eller runde briller. Du har også et stort utvalg av sportsklær og jeans.

Divan Coco

Divan Coco (Street Studios, 12) er en vintage klesbutikk som åpnet litt over et år i Madrid. I Divan kan du kjøpe kledd i sekstiårene luften, ull gensere, håndvesker retro, vintage sko, tilbehør full av sjarm&# 8230; Paradis for vintage-elskere.

Temple Susu

Temple Susu (C / Den Hellige Ånd, en) er en butikk secondhand klær svært legendariske i Madrid. I Temple deg klær sytti i perfekt stand og til meget gode priser. Deres trykte skjorter er en ideell måte å komme i gang i verden av vintage kjøp.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة