badedrakter og bikinier Etam sommerkolleksjon 2016 [BILDER]

badedrakter og bikinier Etam sommerkolleksjon 2016. Etam presenterer sin nye kolleksjon våren / sommeren 2016 badetøy med mange modeller badedrakter og bikinier fylt med muntre utskrifter eller lyse farger. Etam samlinger er preget av svært feminin, sofistikert og elegant design. Ikke gå glipp av den nye kolleksjonen av badedrakter og bikinier Etam!

Badetøy De er stadig fasjonable og mer ledende merkevarer mote badetøy forpliktet til å introdusere sine nye kolleksjoner. Etam foreslår en badedrakt sjømann stil med kontrast stripe mønster og flyttbare polstrede skulderstropper. Den har stropper som er festet til halsen for komfort. Å farge din strand titt på Etam du har en vakker badedrakt med geometriske print med masse farger, uten innfatning og halterneck. Hvis du foretrekker, er det badedrakter i myke toner som en forførende badedrakt med BH med sømmer og en firkantet spenne som gir elegant touch rødt. Og laget med et innovativt materiale Den letter tørkingen og beskytter mot UV-stråler. For sexiest er det en badedrakt i svart farge antyder huden gjennom etniske motiver stemplet det på sidene. For den mest romantiske, det er badedrakter med Liberty floral utskrifter frilly detaljer eller grime halsen.

Når det gjelder Etam bikinier, det er mote modeller som en original bikini med grafisk design som gjør forskjellen på stranden. Det er også en bandeau bikini med frynser, uten innfatning og flyttbare stropper med en svært fargerik grafisk trykk. Minimalistiske bikinier er perfekt hvis du ønsker å se edru, smigrende design. I denne stilen har du et ord bandeau bikini type ære, preget stoff, støpte kopper, plissert detalj, avtakbare stropper og fullt foret med mørk blå eller klassiske og rene linjer mønster i svart farge. Selv om bikinier som lykkes er de med flere utskrifter. For eksempel, en bandeau bikini stil falmet denim effekt og er utvilsomt den mest trendy alternativ eller bikini med blomsterprint i rødt og hvitt. etnisk stil Det er en annen trend i øyeblikket. Etam foreslår en veldig sexy rød bikini med en detalj av etniske fargede perler på den delen av halsen. Hvis du har liten brystet og ønsker å se litt mer på stranden, opt for Etam presse opp bikinier med utskrifter. Bikinier mønstrede optisk øke bryst. Sjekk ut vårt bildegalleri for å se den nye kolleksjonen av badetøy for Etam. Hva er dine favorittmodeller?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 40


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة