Høy innsnevrede bikini: Hvordan bruker jeg det? [BILDER]

Høy innsnevrede bikini: Hvordan bruke?. En av modellene bikinis for denne sesongens trend med high-innsnevrede. Toppen av bikini kan være slik du vil, men den nedre delen er en høy innsnevrede bukser. Hvorfor lykkes både denne type bikinier? Fordi optisk forlenge bena, de stilisere og skjule magen. Mange kjendiser som Taylor Swift eller Gigi Hadid er fans av denne typen bikini. Her forteller vi deg hvordan du bruker dem og hva modellene du vil bli bedre.

Høyt liv bikinier eller midkinis er svært populære for et par sesonger siden. Denne retro-stil bikinier er og har sin opprinnelse i de 50 beste skuespillere, modeller og pin up tid å bruke denne type bikinier. Hvorfor er vellykkede høy innsnevrede bikini? Som vi har nevnt ovenfor, er det en modell forlengelse ben, buk og maskering forme kroppen.

Når du går shopping høy-innsnevrede bikinier Du må holde flere ting i tankene: første du prøver på bikinier rolig rømnings testere med speil og lys. det er best å prøve det hjemme med naturlig lys og foran en av speilene. Avhengig av din kroppstype må du velge en modell eller en annen. For eksempel, hvis kroppen din Den har en rektangulær form Du må bruke en bikini eller lys pastell farger, som disse fargene smal midje. Det er også et godt alternativ å velge en bikini som markerer midjen med et belte eller i noen detalj i det området som et ratt, og vil skape visse kurver. Hvis kroppen din er timeglass stil, velger høy innsnevrede bikinier i mørke toner eller horisontale striper. Trykkene kan også være bra for deg. Med disse modellene får du en balanse med midje området, som er den smaleste delen av kroppen din. Lyse farger som hvitt er fint hvis kroppen din er veldig atletisk og mager, fordi de lyse fargene har en tendens til å gi mer volum.

De midkinis eller høy innsnevrede bikinier forlenge bena. For å oppnå en dobbelt virkning, benytter en truse med høy midje og hofte eksponert. Ikke bruk stil Culotte truser eller shorts, samt bare få motsatt effekt (gjør bena dine ser kortere). Hvis du ønsker å utvide toppen av kroppen, kan du bruke bikini truser culotte stil. Hvis du er veldig tynn, engasjement bikinier med store utskrifter eller puckers, slik at du får mer volum. Hvis du har kurver som brukes med high-innsnevrede bikinier strategisk ruching og jevn farge. Hvis du ønsker å gi volum til brystet, push-up bikinier forpliktelse eller fylling, for å samle brystet, eller hvis du har mye, bruk en bikini med grime halsen. Hvor kan du kjøpe denne type bikinier? Vi anbefaler deg å ta en titt på samlinger av bad Topshop, Asos og ModCloth.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 30


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron