Dukan angrep fase: Hvor lenge og tillatte matvarer

Hvis du er fast bestemt på å følge Dukan diett angrep fase Det er den første av fire som vil hjelpe oss å oppnå våre mål om gå ned i vekt og, fremfor alt, holde den av etter å ha vunnet slaget på skalaen. Hva er egentlig denne fasen? Og fremfor alt, Hvor lenge og hva slags mat er tillatt? De er de viktigste spørsmålene som vi vil prøve å svare på starte reisen av Dukan kosthold.

Fulgt av tusenvis av dukanianos er Dukan diett delt inn fire faser: Attack, cruise, konsolidering og stabilisering. Den første er utvilsomt en av de viktigste. I denne første fasen alle de matvarer som ikke er slettet fra kostholdet proteiner, dvs. det er å eliminere fett og karbohydrater for kroppen vår gjør bruk av fettreserver av kroppen vår. Tap av Vekt- resultater i angrepsfasen vanligvis synlig raskt. Derfor, i gjennomsnitt kan du miste kilo 3-5.

Under denne første fasen av Dukan diett anbefalte aimentos er de med høyere proteininnhold, som f.eks kylling (Uten hud), idet fisk (Lav fett), den magert rødt kjøtt, egg, sjømat, ost (Lav fett) og melk (Skim). Hvis angrepet fasen varer fem dager, inkluderer vi en daglig yoghurt; to Hvis angrepsfasen varer mellom 5-10 dager.

I mellomtiden, i løpet av denne første fasen av kalori diett mest populære, er det lurt å unngå matvarer som frukt, grønnsaker, ris og kornprodukter (karbohydrater), brød, animalsk fett (lam, and, svinekjøtt, kjøttpålegg).

Andre tips å huske på at kostholdet ikke kommer til å slite på den første fasen er drikke mye vann minst to liter per dag-koke magert kjøtt, og tar hver dag og en halv spiseskje havrekli (Det gir fiber og satiating, for å holde under kontroll appetitten). Havrekli, en av de essensielle ingredienser av Dukan kosthold kan du ta blandet med melk, yoghurt eller vi kan lage det med egg.

Viktigst, tror du at denne første fasen kan være mer komplisert, men du kan løse det på en kort periode og gå til neste trinn eller fase, mer utholdelig.

Dukan diett angrep fase: menyer

Så får vi se litt veiledning menyer som kan fortsette i denne første fasen, som starter med frokost, en av de viktigste måltidene selv når vi er kosten:

  • meny 1. Frokost: En kopp te, en kake med havregryn og kalkunbryst (2 stykker). Lunsj: Yoghurt desnatado. Mat: En grillet biff, tunfisk fylt egg (ikke salt, to egg). Snack: surimi pinner. Middag: Kyllingbryst, ost Brugos og et glass skummet melk.
  • meny 2. Frokost: Kaffe med melk, røkt (en skive) laks, havregryn kake. Lunsj: skummet ost. Mat: eggerøre og fisk munnen havet. Snack: Yoghurt desnatado. Middag: Kylling eller kalkun plate (2 fileter) og yoghurt.
  • menyen 3: Frokost: En infusjon, Burgos ost og to skiver av kalkun. Lunsj: yoghurt. Mat: burgere grillet kylling eller kalkun og surimi pinner (4). Te: Grønn te og havregryn kake. Middag: bakt fisk med krydder og kalkunbryst ruller med fersk ost og nonfat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 19 =