Hvordan tjene raske Caramelized løk

Hvordan lage karamellisert løk, trinn for trinn. Ønsker du å lære å lage en søt akkompagnement til retter? Her viser vi hvordan å lage karamellisert løk.

Onion har mange funksjoner og fordeler. Det er perfekt som influensa, blant mange andre ting, men det meste vi bruker det som en ingrediens i matlaging. Med pølser, hamburgere, med fisk, kjøtt ... I disse og mange andre retter kan du bruke de karamellisert løk som akkompagnement. Har du lyst til å lære å lage det selv? Tar til etterretning det, så lærer du hvordan du kan gjøre det hjemme.

På dette punktet du da listen din hjemme karamellisert løk. Dette er perfekt for å følge alle typer retter.

Hvordan lage sprø karamellisert løk

sterk>ingredienser3 løk, 1 kilo salt, 1 til 2 spiseskjeer mel og olivenolje.

Fremstilling, skritt: Crisp punkt for å oppnå det vi ser etter i denne oppskriften, først må du fortsette å tørke løk. Men hvordan kan du få det? Vi forklarer hvordan.

Å tørke løk du har til, først, skrell og terninger bli hakket veldig fint. Deretter plasserer løk i et dørslag, dekk med salt og la absorbere fuktighet i salt i noen timer.

Etter denne tid rengjør du bitene du har skåret over med hjelp av en klut. Deretter skriver du inn terninger løk i en lufttett beholder, og dette legger til mel. Deretter dekke beholderen, flytte godt, og tar deretter løk og vri og stek i pannen.

Må til slutt stekt løk med rikelig olje og når den er gylden brun, fjerne fra pannen og la renne av på en plate med kjøkkenpapir.

Og bare gjenstår da tjener dine crunchy karamellisert løk sammen med din favorittrett.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 65 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة