7 enkle smørbrød til hver dag i uken


  Denne uken tilbyr vi 7 enkle montaditos for hver dag, litt godteri og annet salt, slik at kjøkkenet i sommer er veldig, veldig appetittvekkende. Hvis noe er fjernet med varme er det sult. Vel, forsikrer vi deg at med disse smørbrød vil ikke skje.

  Ved en annen anledning tilbød vi deg kalde tapas for sommeren, at du vil perfekt utfyller smørbrød vi viser deg.

  Mandag: montadito aubergine og tomat

  ingredienseren kopp polenta, 1 aubergine, 1 tomat, 1 egg, en halv kopp revet ost, ost geitost, hakket gressløk, salt, pepper og olivenolje.

  forberedelse: Fremstill polenta (masse) som anvist på pakken. Når du er klar, tilsett revet ost og la avkjøle. Deretter legger egg og rom til å smake mens du rører godt. I varmt jern, gå å sette skjeer av polenta og knuser. Hvis du gjør det riktig vil forbli som små pannekaker. Når brunet på den ene siden, Dalas deg rundt. Som auberginer, kutte deg i tykke skiver, mójalas på begge sider med olivenolje og gjøre dem grillet til brunet på begge sider. Endelig montadito våpen: over hver pannekake sette en skive av aubergine, tomat og litt ost smuldret på toppen. Dryss med hakket gressløk.

  Tirsdag: montadito indrefilet med paprika

  ingredienser: 350 gr. filet marinert indrefilet, 3 skiver ost, 250 gr. av vann, 30 gr. av fersk gjær, 480 gr. av brød mel, strimler stekt rød og grønn paprika og olivenolje.

  forberedelse: Først gjør vi deigen med Thermomix (hvis du hadde, kan du kjøpe fersk deig og bake) .Añade i koppen mel, salt og gjær og sette 20 sek. vel.5.Sin å stoppe roboten, går helle vann. Etter 3 min program. Espiga. Danner en ball og sted i en bolle. Dekk og la på et varmt sted levar inntil volumet fordoblet. Del deigen i seks porsjoner på ca. 135g. hver og strukket med valsen som rektangler. Fukte kantene med vann. Nå står på topp loin biff marinert, en halv skive ost og strimler av stekt paprika. Lukkede kanter, dekk med en klut og la stige en halv time. Forvarm ovn med en beholder ved bunnen med vann ved 225 °. Bake smørbrød å senke temperaturen til 200 °, 30 minutter. Når fjernet, penslet med olivenolje og la avkjøle.

  Onsdag: montadito laks og reker

  ingredienser4 skiver brød, 4 skiver røkelaks, 4 Huelva hvite reker frisk, 3 vaktel egg og mahonesa hjem.

  forberedelse: Det første du må gjøre er hjemmelaget majones saus og la avkjøle. Kokt vaktel egg i ca 7 minutter reker (når vannet begynner å koke échalas og etter 20 sekunder, ta dem). Når du har alt dette klart bare vil du montere den på brødet. Riste litt brødskivene for å gjøre dem sprø. Neste sette en skive røkt laks på toppen, revet eggeplomme å legge til litt farge og smak, og til slutt sette egg, majones og reker. Veldig enkelt og veldig rik!

  Torsdag: montadito foie gras og vaktelegg

  ingredienser12 vaktel egg, 12 skiver brød, 13 skiver fersk foie, salt, olivenolje og Modena eddik.

  forberedelse: Sett at kjelen oppvarmes med olje og passerer pelin foie å dorarlo brønn. Tilsett salt etter smak. Videre, ristet brød litt til skarpe. Steking egg med litt olje, og monter snack. På hver brødskive med foie legge noen dråper balsamicoeddik og stekt egg på toppen. Serveres varm.

  Fredag: montadito geitost med karamellisert løk

  ingredienser12 skiver geitost, 12 skiver brød, 6 løk, 400 gr. av hvitt sukker, 1 dl og ½ hvitvin, en kvist rosmarin og olivenolje.

  forberedelse: Fres løken i 10 minutter og skrellet og skåret i strimler. Tilsett vin, rosmarin, sukker og stek i 20 minutter. Deretter satte i en beholder, dekk og dro opp ned til kjølig. Reserve på et kjølig og tørt sted eller i kjøleskapet og la det gå minst 15 dager før man spiser. Når du har gjort løk syltetøy, plassert på hver brødskive en skive geitost forbi pannen. Etter en spiseskje med løk syltetøy og litt oppvarmet i ovnen.

  Lørdag: montadito kalkun og ost

  ingredienser4 skiver kalkun, 1 pot kremost eller spread, 100 gr. av brød,1 tomat, 12 kapers.

  forberedelse: Del osten i 4 skiver kalkun, rulle opp og kuttet i tre stykker. Også en del 12 tynne skiver av brød. Skjær i 6 skiver tomat og pártelas halvparten. Plasser tomat skiver på brød, trillet kalkun og ost, topp med kapers på pinner og pínchalos i smørbrød.

  Søndag: montadito kiwi med sjokolade

  ingredienser: 3 Kiwis, 2 terrines fersk ost og sjokolade sirup.

  forberedelse: Skrell og skjær kiwi i skiver. Skjær osten i skiver. Ri over hverandre vekselvis og stukket med en tannpirker. Bade med sjokolade sirup. Du skjønner, du kan ha dessert. Her forlater vi andre lette kaker slik at du kan være i endring.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  39 + = 49


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة