Soupy ris med hummer [BILDER]

den ris kokes med hummer er en tallerken designet for de som liker å prøve forskjellige typer ris. Hummer, stjernen ingrediens, gir en spesiell smak til denne retten, som vi koker ulmet. Nå kan du forberede denne hjemmelagde oppskriften du kommer til å foreslå en deilig rett som vil forlate mer enn en med en åpen munn, men en full mage.

Hvis du har litt trening i kjøkken, Kanskje det er på tide å begynne å teste mer forseggjorte retter. Basert på dette logisk, er ris, en ingrediens du trenger å vite for å stoppe koke akkurat. Heldigvis kan vi finne i ris markedet er ikke bestått. Men gå med vår kulinariske forslag.

For å forberede en hummer ris vi trenger følgende produsere:

Vi tok hummer og reserve. I den samme oljen, stek løk, hvitløk og hell tomatene som vi vil ha hakket i terninger. Pepper rengjøre innsiden og legge den til. Hva vi gjør før vi ser at tomaten er nesten sofrito. Hvis du så løken er gyllen også, kan du fjerne dem.

Deretter uten å fjerne fra varme, heller lav for å hindre oss fra å brenne sofrito, añadimosel du ris og reker, og la hacerunos minutter. Reker, som hummer, kan du kjøpe dem frossen, men det er bedre å prøve å være kul.

Til slutt, vi legger til kjøttkraft, smak til med krydder og kok i ca 20 minutter. Noen legger også til dette noen retninger av matlaging safran.

Når du trekker omtrent fem minuttene av matlaging, legger hummer vi hadde booket.

Hvis du ønsker å gi et snev krydret ris, ta en guindilla i olje- og når det er varmt, du trekke. Husk at for en soupy ris, kan du kontrollere mengden vann. Rice absorberer det raskt, selv når du pensjonert og brann. Hvis du ser går utsolgt, legger han litt mer.

Liste! Her er en velsmakende rett med ris. Hvis du vil, kan du også prøve å gjøre

Valencia paella.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 76 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة