EVA bokmerker: billige ideer trinn for trinn [BILDER]

Bookmark EVA: Hvordan trinn for trinn. Vi forklarer trinn for trinn, hvordan å bokmerke EVA for barn og voksne. Lær hvordan du gjør dem, er det veldig enkelt.

Er du opptatt av håndverk? Da vil du like å skape originale dukker følte, elegante mønstre lappetepper og puter, armbånd hekle, hekle dekorative bokser, blant mange andre ideer. Men ønsker du å lære nye teknikker? For å gjøre dette, presenterer vi en original idé, og også nyttig: gjøre bokmerke gummi eva.

På den annen side, for å korte rektangler med forskjellig nyanser eva gummi form kroppen til bokmerket. På den ene enden treffer toppen eller hodet på figuren.

På dette punktet kan du la bokmerket som er eller legge til en bønn, et dikt, ditt navn eller bilde du liker. Og du vil være klar da den splitter EVA sider.

EVA Crafts: Hvordan lage barne-sider

materialer: Farge klipp, gummi eva forskjellige mønstre eller farger, linjal, saks og lim.

Utvikling av merkevaren sider, steg for steg: Først av alt må du velge formen på bokmerkene dine, for eksempel, vil vi lære å lage et bokmerke for barn med eva gummi formet blomst. Deretter spore gummi eva omrisset av en blomst på en annen blomst violet shade og mindre i en annen farge. Nå kuttes både blomster og lime den minste blomst i denne annen større blomst. Deretter kuttes av et langstrakt rektangel formet bokmerke. Stikker blomst på toppen. For å avslutte dette håndverket kan du skrive en setning viet til den personen adressert bokmerket.

utnytte ferien, Ikke gå glipp av følgende utformet håndverket ideer for fremtidig dato: Ideer for å gjøre et juletre av filt, hvordan gjøre julepynt ut av filt, lys for tabeller av hjemmelagde jule, juletrær gjort i patchwork, ideer for å lære å lage et hjem eller julepynt laget med ananas Betlehem, bl.a. mer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 34 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة