Hvordan lage et lappeteppe duk [BILDER]

Patchwork arbeid: Lage en duk. Liker du håndverk? Denne gangen fokuserer vi på lappeteppe arbeid. da Vi viser deg hvordan du oppretter en duk for hjemmet ditt.

Hvordan lage et lappeteppe duk, trinn for trinn

materialer: Målebånd, firkantet stoff, en symaskin, materiale for splitt bak, saks, papp, papir stoff, nål, tråd, jern og strykebrett.

utdypningFørst måle bordet ditt ved å legge til ca 30 cm. tiltak. Deretter beregner størrelsen av plaster for duken dele bredden av mantel for fire. Gjenta denne prosessen med lenge. For patcher velge forskjellige farger og design. Lag en papp mal den størrelsen du vil ha dine oppdateringer. Plasser malen på den motsatte side av stoffet og tegne rundt den med en blyant til stoff. Deretter skar patcher. Bortsett på bakken for å bestemme hvordan det vil fordele på duken.

Nå ende lapper sydd ende i langsgående strimler og deretter syr de sammenføyede strimler. Lag en hem på 0,30 cm. rundt kanten av duken. Deretter skar et stykke tøy størrelsen på duken. Dette stoffet må reserveres for baksiden av patchwork duk. Nå blir høyre side av lappeteppe og stoff til baksiden. Sy dem, og etterlater en søm på 1,5 cm. inntil en åpning på 20 cm. Materialet passerer gjennom åpningen for å eksponere den høyre side. Sy åpningen. Til slutt, jern stoffet og symaskinen alle kanter for å forsterke sømmene.

Hvordan patchwork brikker

For å lage denne enkle lappeteppe brikke du trenger følgende verktøy: En roterende kniv, linjal, pinner, symaskin, en penn av vann, jern, tråd og nål. Når det gjelder materialer eneste du trenger stoff patchwork.

Utvikling, steg for steg: Først må du kutte størrelsen lappeteppe stoff du vil ha din underlag. Deretter slår er preparerte strimler side duk. For å gjøre dette, må du klippe dem til lengde du vil ha tilgang til jobbpatchwork. Deretter må du legge alle bitene av lappeteppe å sjekke at de passer godt. Når du har sjekket at alt passer sammen på riktig måte er tid, da, sy dem. Når ting hjørnene, anbefaler vi at du først sjekke med pennen vannområdet som du må sy. Også du bør la 2 cm margin.

Ayúdate også vann penn for å markere de områdene av duken du bestemt quilting. For å avslutte din underlag er bare lappeteppe drepe. For hjørner må du gå opp og ned litt stoff og sjekk at den ikke stikker. Husk ikke å sy hjørnene siden da må sy en skjult søm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 78


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron