Hjemmelaget julegaver: 20 kreative ideer


  Hvis du ønsker å overraske i år med julegaver, Sjekk ut utvalget av 20 kreative gave ideer. originale og fantastiske ideer for å sette under treet og overraske mottakerne. Gaver er også veldig spesiell fordi de er laget med mye fantasi og dyktighet å transformere en idé til praktisk og opprinnelige delen eller tilbehøret. Merknader DIY ideer, mer kreative.

  1. bokmerke

  Hvis mottakeren er opptatt av lesing, det vil være bedre gave at en som tillater ham å fortsette dykking mellom sider bøker komfortabel og praktisk måte. En original bokmerke som også vil ha det spesielle som du har gjort. Du kan gjøre det med tape og resirkulerte knapper.

  2. veske

  Hvis målet er en kvinne, Hvorfor ikke gi ham en fin pose Vi kan designe selv? En praktisk og stilig tilbehør til bruk ved spesielle anledninger. Hvis du har ferdigheter med punkter og tråd, ta mønstrene og designe dine egne poser.

  3. pannebånd

  Hår tilbehør ikke gå av moten, men snarere tvert imot. Enten du har kort hår og lang, pannebånd De er et originalt tilbehør for å komplettere utseendet valgt for hver dag. Kassetter som du kan designe og lage selv med grunnleggende materialer.

  4. Diadema

  Hodebåndet er et perfekt tilbehør for både løs hår å bære en plukket. Diademer, samt annet tilbehør og hår ornamenter, kan vi designe og lage en svært original måte. En enkel, men fin gave å ta med i julen listen i år.

  5. Ull skjerf

  En klassisk vinter, og gaver som er plassert under treet. Men er det skjerf, samt å være et viktig tilbehør som får gamle, er praktisk og vi beskytte mot kulden. Skjerf som kan veve oss med nåler og en ball av ull.

  6. Halsbånd bånd

  Hvis du liker å designe dine egne stykker av smykker, den halskjeder med bånd De er opprinnelig, og kan være laget av resirkulert materiale, såsom stoff bikinier eller badedrakter materialer. Med litt fantasi, kan vi lage originale tilbehør for å gi og vise frem denne høytiden.

  7. Øredobber DIY

  en tilbehør det absolutt aldri blir gamle og gir seg til å bli tilpasset også. Med litt kreativitet kan vi designe utestående originaler med forskjellige perler til å gi denne jul og også å se på de spesielle øyeblikkene i ferien.

  8. Kjeder med bånd og perler

  med kassetter forskjellige farger og trykk, sammen med deler av smykker og fargede baller, kan vi designe en original halskjeder gave og å presentere disse partiene. Den gode tingen DIY gaver Det er at de har den spesielle kontakten du gjorde med all din kjærlighet.

  9. lua

  Caps ikke bare ikke gå av moten, men hver sesong blir hardere. en komplement bør du ikke gå glipp av i vår garderobe vinteren, og i tillegg tilfluktsrom oss se stil. Hvis du liker strikkepinner og plukker ull ballene og forberede julegaver.

  10. hekle beaded øredobber

  med hekle vi kan gjennomføre mange ideer, både for å dekorere hjemmet til å bære som en original påvente formede perler og toppet med perler eller kuler. Hvis du liker hekle, kan du lage originale øredobber, halskjeder&# 8230;

  11. Hanske

  Så praktisk, og også veldig stilig. I stedet for hansker, Hvorfor ikke gi noen originale votter? Om vinteren, for å unngå kalde hender bedre beskytte dem med hansker, uten ull er bedre. Hvis du liker å strikke med denne gaven vil du bli overrasket. Votter opprinnelige DIY.

  12. armbånd DIY

  med kreativ resirkulering Vi kan gi en ny sjanse til en rekke materialer, blant dem, er også inkludert fra tekstiler, glidelåser og bånd opp med litt kreativitet kan konverteres til noen originale armbånd. Med fantasi, er smykker en gullgruve.

  13. Stearinlys DIY

  En fin gave til hjemmet er duftende stearinlys og kan også lage din egen med et par briller eller resirkulerte glasskrukker, som kan pynte ute eller plassere en vevd kappe hekle. Inne kan du sette noen duftlys og klar til å installere.

  14. Mark DIY

  hyggelig rammeverk å sette de bilder en som du liker og vil også ha det spesielle ved å være laget med våre hender. Så enkelt som å kjøpe lamellene tre naturlig, bli med dem og pynte dem til din smak. Vi kan male farge, stempel design&# 8230;

  15. armbånd med bånd

  Gaver, særlig de yngre kommer til å elske. I tillegg hjemmelagde gaver De er en morsom måte å organisere en ettermiddag arbeid med barn for å lære dem hvordan de kan dekorere eller lage selv hva de ønsker å gi bort. I dette tilfellet en armbånd med bånd eller resirkulert stoff bikini.

  16. Fotoalbum

  Hva tror du gir en DIY fotoalbum? Selv mobiler har blitt et album med bilder, det er tradisjoner som er verdt å redde, og det kan være en god idé å gi et fotoalbum dekorert for oss å redde de mest spesielle bilder.

  17. Blomster laget med kreativ resirkulering

  noen blomster De er alltid ideell gave, Uansett tid eller dag. Vi kan velge naturlige blomster, eller blomster også gjort kreative resirkulering ideer. med papir, papp eller følte, Materialet mest allsidige, kan gjøre noen originale blomster til å dekorere og gi.

  18. Hekle Belt

  En av tilbehør De har aldri mangler fra garderobe. men belter De tjener for mye mer enn å holde buksene, som de er også et tilbehør for å lære og for å fullføre utseendet. Hva med å gi et fint stoff belte hekle?

  19. Portrett gjort for deg

  Hvis du liker trekke, og du har også noen ferdigheter når du tegner linjene, kan du oppfordre deg til å gjøre en fin portrett den personen du ønsker gi bort dette portrettet. Ingen tvil om det vil være en overraskende og veldig spesiell gave. Få mest kunstneriske og prøve å se utfallet blodåre.

  20. En ryggsekk dekorert

  Spesielt hvis det er en gave til en ung person, ryggsekk dekorert Det er også praktisk, original. En ryggsekk er et tilbehør som vi er avhengige av mange anledninger, og hvilken bedre måte å vise den til å dekorere selv gi bort denne julen. En idé å score.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  56 − 50 =


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة