Ideer for perfuming skapet: Natural Rettsmidler

naturlige parfymer for skap. Lavendel poser, teposer, hjemmelaget potpourri ... Disse og mange andre er det Hjem triks som vi presenterer i smaken inni skap. Ta oppmerksom!

Mens det på andre anledninger, vi har adressert spørsmål knyttet til å optimalisere kapasiteten på skapet, eller for eksempel, hva er de grunnleggende elementer som ikke kan gå glipp av i skapet er vi nå fokusere på duft innsiden.

Er det noe hyggeligere enn å åpne et skap og inspirere en frisk duft? Hvis du vil at skuffer og hyller i huset utgå samme lukt, ikke gå glipp av følgende DIY triks som vi presenterer for deg å arbeide dine egne naturlige parfymer.

Vi presenterer nå et nytt hjem for parfymere forskjellige rom i huset, fra rommene, til kjøkkenet eller badet rette. For å opprette denne hjemmelagde potpourri vesken du trenger å blande forskjellige typer tørkede blomster, petals, lavendel blomster, mynte blader, grener rosmarin, kanelstenger og vanilje bønner hvit pepper og litt tørket salvie blader. Du har allerede din popurri hjem nå klar til å lagre det i stedet du ønsker.

Teposer og såper

Et annet triks som kan ty til parfyme skap inne i huset ditt er gamle tradisjoner som, for eksempel, å ansette teposer flavored kamille. Dette er en perfekt løsning for å skrive ut en annen duft skuffer og hyller av skap.

I tillegg til teposer kan du ty til gamle såpestykker. I dette tilfellet, ta disse pillene som er mer slitt og plassere dem i en pose. En annen variant av dette hjem rette er å ta forskjellige spor av såpestykker, vann oppløse dem, legge til et par dråper lavendel essensielle olje og legg dem i spesielle former. Lukten gir skap inne er veldig hyggelig.

Aromaer av mandarin og grapefrukt

Vi avsluttet gjennomgangen av naturlige metoder for kjelleren skap i ditt hjem med en DIY triks du kan forberede deg med sitrus. Dette er en veldig enkel naturlig parfyme opprettet. For å gjøre dette, trenger du en mandarin og en grapefrukt. Halver dem og inn i hver av en pinne halvdeler. Og ta ut og sette kjepper i hull som måtte lage spiker. Deretter la tørke mandarin og grapefrukt for et par dager over en radiator eller ute, på et sted som mottar direkte sollys. Etter denne tid, og er klar til å holde dem i skapet.

Ikke også glipp av denne et annet triks for å lære deg hvordan du lager din egen hjemmelaget sitron parfyme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 7


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho