Original Pads DIY: Frigjør din kreativitet! [BILDER]

Putene og puter er en av de mest brukte dekorativt kunsthåndverk, og disse små stedene er ikke bare nyttig og enkel å utføre, men også hjelpe oss til å gi rommet eller rommene som personlig touch som vi liker. Vi viser trinnvis og mest originale ideer å lage din egen DIY puter slik at du slipper din kreativitet.

Trinnvis

Utvikle en pute fra bunnen av er virkelig lett. Så bare kutte to stykker av hvit duk av samme størrelse, å ta hensyn til de endelige dimensjoner. Tråkle alle kanter bortsett fra ett lite gap, som du vil ta dem der fyllet. Fyll puten svamp eller materiale du foretrekker, og tråkle den manglende del av deg. Og vil bare passere symaskin slik at den er fullført.

Selvfølgelig kommer den morsomme delen når vi lar fantasien fly og lage en skjede mest originale. For å gjøre dette, kort to stoffstykker et par centimeter større enn den foregående mål og dekorere som du vil. Når du er ferdig, og du kan tråkle tre sider med duken inne og passere det gjennom symaskinen. Kast i glidelås på manglende kanten, vende og gå inn i puten du har gjort før. Og voila!

pute hjerte

Enhver dag er en god tid til å fortelle noen at du elsker henne og gi henne en pute hjerteformede Det vil være en flott måte å gjøre det. Du trenger bare å kutte stoff hjerteformet heller enn firkantet, og følger samme prosedyre. Du kan også legge til et navn eller bilde at du representerer.

stempling pute

Hvis du har en gammel pute og ønsker å bruke det, er det ideelle at Estampes med en hyggelig setning eller tegning. For å gjøre dette, lage din design på papir og gi det til en acetat ark, kutte områder der du vil blekket for å delta. Fast acetate til pute tape og ser stempling det med en svamp klut maling. Når du er ferdig, fjerner du forsiktig og la tørke acetat. Det vil se vakkert!

pute

Hvis du ønsker å gjøre en fin gave til barn eller andre barn, vil en tilpasset pute elsker. Ett av alternativene er valgt innlemme hans navn en vanlig farget tøy. For å gjøre dette, kan du trimme brevene mønstrede stoffer å gjøre det mye mer moro, eller bare Bordalo tålmodig. Du kan bruke samme teknikk for å legge tegninger av dyr eller deres favoritt tegneseriefigurer.

Det er en annen mye mer pedagogisk valg, og er innarbeidet med følte tall fra 1 til 12 og to håndtak snu puten i en ekte ur. Du kan ikke bare bruke den til å sove, men lære å fortelle gang i et par dager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 46


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo