Creative resirkulering arbeid: ideer med håndklær [BILDER]

Kreative resirkulering ideer med håndklær. Har du lyst til å lage morsomme kreativ resirkulering arbeid med håndklær? Deretter viser vi deg hvordan du kan lage dem i enkle trinn.

Blant de ulike ideer om kreativ resirkulering med håndklær som kan utføres skaper verktøy som brukes for rengjøringskluter for planter, bruker brukt til vaskemaskin, tepper, applikasjoner for våre kjæledyr eller matter for dusj, blant mange andre ideer. Men vi vet mer detaljer.

Ett av verktøyene har resirkulerings håndklær det er rettet mot våre kjøkken. I denne forbindelse, vi kan gjenbruke våre gamle håndklær for kjøkkenhåndklær du kan bruke mens matlaging. Også, lgamle håndklær som du holde seg hjemme kan du også bruke som filler puter for stoler, Kabelsko gryter og panner eller forklær å beskytte deg mot flekker fra kjøkkenet.

Vet, da andre programmer som holder gamle håndklær hjemme. Hvem teller ikke på dører og vinduer i hjemmet ditt med weather å hindre inngangs nåværende hjem? Selv om vinduer og dører er nylig installert er det alltid en silver lining fortsatt løs. Å plugge dem kan for eksempel plassere biter av håndkle. I dette tilfellet, ta målinger av håndkle og legg du trenger.

En annen bruk kan gi er å bruke dem gamle håndklær på badet som mus. For å gjøre dette, ta et rutenett av gummi og skåret i strimler. Deretter limer strimler under håndkle for å få grep på bad mat resirkulert.

Du kan også resirkulere gamle håndklær og rekonvertere inn i et lagringsrom med lommer for å lagre, for eksempel, svamp, kammer, dusjhette eller tøfler.

Vi avsluttet gjennomgang av ideene til kreative resirkulering håndkle å fokusere på to håndverk laget for sommeren. På den ene siden, kan du benytte deg av gamle håndklær for å lage badehåndklær fra utklipp av forskjellige håndklær som du har hjemme. Akkurat nok utklipp til å kutte slik du ønsker, og deretter flette dem.

Et annet forslag gjenvinning kan gjøre er å lage en original strandveske. For å gjøre dette, må du ta to håndklær, møte dem med fire poeng, og deretter sy dem. Du er klar til å nyte en dag på stranden med denne komplette kit bag og gjenvinning håndkle.

Du leter etter andre kreative resirkulering arbeid? Her lærer vi deg til å resirkulere gamle knapper, ideer for å resirkulere gamle møbler idé å resirkulere kaffegrut eller for eksempel, arbeider av kreative resirkulering bøker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer