Ikke tror på kjærlighet: grunner som fører til å tenke så

Ikke tror på kjærlighet: grunner som fører til å tenke så. Mens mange mennesker tror at den eneste måten å bli virkelig glad i livet er å dele det med noen jeg elsker deg, er det andre som direkte ikke tror på magi elsker. Enten ved personlige erfaringer av ulike slag, eller hva du ser fra utsiden, det er flere grunner som fører noen mennesker til å tro at kjærlighet ikke Det er noe primordial i livet, og i motsetning til de fleste ikke tror på dette så dyp følelse som mange sier kan ikke leve uten det.

anmeldelser om kjærlighet er det for alle, og spenner fra de som blindt tror på det over alt, til og med meninger som elsker er bare et spørsmål om historier og utenfor filmlerret ikke virkelig eksisterer, så mange kvinner som tenker på denne måten ende opp med å bli en eksperter om hvordan å nekte en mann.

Så det er folk som er redd for å permanent bachelor, mens det er andre som ikke tror på kjærlighet. For dem denne følelsen ikke Det er noe avgjørende i livet fordi de tror på det for annen årsaker:

  • Personer som lider av en sorg etter den andre, og bare ender med dårlige minner fra hvert par, som aldri gjengjeldt av den personen du er interessert, etc., kan du ende opp med å ikke tro på kjærligheten. Vi vet at kjærligheten er lang lidelse, men hvis du kommer til et punkt der det ikke er noe positivt som gjør at du sier det var verdt det, så logisk ikke tro i kjærlighet.
  • I stedet er det andre som rett og slett ikke tro det se hans rundt. De har aldri personlig led et stort kjærlighetssorg, men å se folk rundt dem lider, alle er skilsmisser, argumenter og problemer, vurdere hva de skal tro på noe bare gi problemer. Selvfølgelig trolig problemet her ligger i at personen har ikke kjent et livs kjærlighet.
  • den dårlige erfaringer i barndom De kan også gjøre senere ikke tro i kjærlighet. Hvis du trenger barnepass for foreldre, hovedsakelig slektninger og nære personer, og dette fører til ikke å tro på det. Det kan også skje hvis du har sett for mange kamper mellom foreldrene dine, eller til misbruk, er opplevelser som forblir etset alltid, og de tar en svært negativt syn på hva det vil si å elske ideen.

Tro eller ikke tror på kjærlighet er opp til hver og vanligvis opplevelsen er det som gjør velger inn en mening eller en annen. Har du hva mener du?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 55


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer