Manglende evne til å elske 7 grunner til hvorfor det skjer


  Manglende evne til å elske 7 grunner til hvorfor det skjer. Det er vanskelig å forme personligheten til de som ikke vet hvordan å elske, og du vil bli overrasket over at mange mennesker skjer. Ikke bare snakker om misanthropic og kronisk ensom, men også normale, glade, morsomme mennesker. Denne lidelsen, til tross skinn, alltid følger samme dynamikk: den ego Han er ikke villig til å true og så snart det er mulighet for kjærlighet, eller en følelse hvor skal innebære, personen Det føles i fare. Reaksjonene er forskjellige: noen De stenger seg, mens andre reagerer med absolutte sinne eller kulde. Men hvorfor?

  1. Den enkelte narsissisme

  Narcissists tendens til å se i øynene til andre, som de har behov for å få ekstern samtykke å føle godt om seg selv. Denne lidelsen kan oppstå av ulike årsaker, og er, i alle fall, relaterte traumatiske opplevelser i kjærlighet. Og, dessverre, er det blitt mer vanlig.

  2. Narsissisme sosialt

  Også i vårt samfunn, vellykkede modeller negativt påvirke evnen til kjærlig måte. den egoisme hersker som egoisme, som leder oss til å tro oss best. For ikke å nevne vinnerne verdier: utspekulert, kløkt, kulde, intelligens samvittighetsløs.

  3. Den overdrevne perfeskjonist

  Et forhold tilsier behovet for å la gå og akseptere partneren din som det er, til tross for den uunngåelige mangler. Jo mer perfeksjonist er en person, jo vanskeligere er det å forlate sin interne stivhet. Menn oppdage at vi ikke liker.

  4. ensomhet

  En person som bor alene i lang tid har en tendens til å bli vant til å ta med din rytme, som er kjemper for å endre. Når dette skjer, er det spesielt vanskelig å leve et liv partner, som uunngåelig vil bringe forvirring.

  5. sår fra barndommen

  den barndommen sår, eller traumer av de som De ikke får nok kjærlighet, holder ut i tid og i voksen alder, er vanskelig å sette av den følelsen. Som et barn som har frykt for å bli sviktet igjen. Det er redd for å elske.

  6. fravær av empati

  I en verden dedikert til konkurranse, som inneholder de såkalte vinnerne, enkeltpersoner er ofte villige til å gjøre noe for å skinne, empati eksisterer ikke. Og dette fører til en redusert evne til å elske og føle med partneren din.

  7. frykt for å bli skuffet

  Som vi er fokusert på oss selv, sliter vi å føle med andre og å forstå at sann styrke ligger der Kjærlighet ikke viker unna, men han er i stand til å leve til slutten, uten frykt for å bli skuffet.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  74 − 70 =


  Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo