5 grunner til at det er bedre å vente med å si “Jeg elsker deg”

Rushing er ikke bra. Så før du sier noe som trolig du angrer senere, Tenk på det bedre! Du sa "Jeg elsker deg" så mange ganger og så mange forskjellige mennesker Denne setningen har nesten mistet sin betydning. Neste gang du føler trang til å stoppe opp og reflektere uttale det. Du kan uttrykke mer enn hva du egentlig føler. Vi gir fem grunner hvorfor det er bedre å vente.

Du har liten tid sammen

Et par uker har startet dating og Det er normalt å føle at alt er perfekt og det er den personen i livet ditt. Men fortsatt Du kjenner ham ikke godt. Hvis du gir litt mer tid til forholdet kan du se om følelsene dine er ekte eller hvis bare på grunn av den svært illusjon fra starten.

Det samsvarer ikke med (selv)

Selv om du allerede er i kjærlighet til bunnen kanskje han ikke har hatt tid til å gjøre. Det kan være mange grunner til dette, og trenger ikke å være synonymt med ruptur. Hvis du merker at han er ennå ikke på det punktet, la ham komme av seg selv og uten press. Han mener at hvis du stresser den med de to ordene vil skape en unødvendig stress blant dere som kunne avslutte forholdet.

Kanskje er det du betatt fra første stund, men han bare ønsker å tilbringe natten med deg! Så imidlertid godt alt har gått, best å ikke si noe. Dine "følelser" vil trolig forsvinne når solen og hvis du uttale en "Jeg elsker deg" nå bare få skremme ham. Men hvis du fortsetter å føle godt neste dag spør ditt telefonnummer og ringe ham bo hos ham en annen dag. Hvem vet? Det kan være begynnelsen på en vakker kjærlighetshistorie.

Det er ikke sant

Han fortalte deg det du føler deg tvunget til å gjengjelde. Men hvis du ennå ikke er på det punktet bør du fortelle ikke bare å såre hans følelser, vil du være å gi falske forhåpninger. Men også om du ikke ønsker å såre dine ord nødt til å måle velvære så ærlig som du kan.

Selv du er ute (selv)

Jeg vet at i noen tid, men nå når du har begynt å få dypere følelser for ham. I stedet for å nærme seg ham med en intens "Jeg elsker deg" Du bør avta. Be om et tilbud og se hvordan ditt forhold utvikler seg. Når den tid kommer vil du fortelle åpent om og om igjen, men for nå du bedre holde tilbake eller det er sannsynlig å kjøre ut.

Du kan også være interessert i: 6 viktigste setninger som en enkel &# 8220; Jeg elsker&8221; og 10 hemmelige måter å si &# 8220; Jeg elsker&8221; av menn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 22


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة