Interracial Love: Hvordan er et forhold med noen fra et annet land

Interracial Love: Hvordan er et forhold med noen fra et annet land. De sier det elsker er universelt språk og derfor kjenner ingen raser, språk eller land, det vil si, du kan falle i kjærlighet også gutten som har vært bosatt i naboen siden du var ung som noen du kjenner uventet på en tur til et land på den andre siden av verden. men forelske av noen som ikke snakker språket, som bor i et annet land med andre skikker og tradisjoner, er de faktorer det innflytelse faktisk har et forhold med denne personen, som ikke betyr at innflytelse positivt eller negativt, ellers kan det være forskjeller i et forhold med noen av din egen nasjonalitet.

I dag har vi en større sjanse å reise lave kostnader takket reise for arbeid med slike hjelpemidler Erasmus stipend og fordi ønske om å kjenne andre verdener og lære nye språk gjør hver gang vi bestemmer oss for mer kjent med andre land. Takk til alle dette er lettere møte utenlandske personer, enten fordi de kommer til landet, eller du går til deres, og dermed faller forelsket i en person av en annen nasjonalitet er noe mer vanlig.

en interracial kjærlighet Det er, i hovedsak, som en forelsket i noen av samme land, men det er visse faktorer som kan påvirke forholdet på grunn av dette forholdet:

  • språk. Hvis du faller for noen fra et annet land er du mest sannsynlig ikke snakker samme språk, som har gode og dårlige. På den ene siden er det en måte å lære nye språk, noe som alltid bra, også gjøres vanligvis med mer entusiasme og raskere, men problemet er først når du ikke allerede har mestret når man diskuterer eller snakker viktige ting er mye mer komplisert og frustrerende. Selvfølgelig, det faktum kan ikke være godt forstått unngå mange absurde argumenter som de ikke er skikkelig forklare saberte du la passere, og til slutt var det den beste løsningen på problemet.
  • Landet du bor. Omstendighetene rundt fallet i kjærlighet med noen i utlandet kan være svært forskjellige, fordi det kan være at han eller du allerede dere fastmontert i hverandres land og ikke være problemet med avstand eller bestemmer seg for å leve, men problemet er fallende i kjærlighet til en reise eller opphold du kommer tilbake. Avstandsforhold er ofte harde, slik at folk fra forskjellige land som faller Dekanter skulle forlate sitt land eller overbevise partneren din til å gå til ditt eget.
  • Skikker og tradisjoner. Å ha en kjæreste som har bodd i et annet land enn ditt fordeler når du møter nye kulturer og levemåter, så det er veldig givende, men det kan også gi noen problemer, spesielt i begynnelsen når tollen ett de ikke forstått av andre, eller vice versa.

Som vi sa mange ganger, viktig er at det er kjærlighet og mens han er oppriktig og ekte forhold som opprinnelsen til hver trenger ikke være et problem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 20


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi