September er måneden av kjærlighet: Finn ut hvorfor

September er måneden av kjærlighet: Finn ut hvorfor. For mange September er en av de ønskede månedene av året, og det er bare ferien, Vi kommer i løpet av de nå berømte 'kostnader i september' og vist! utgifter av avkastningen til skolen av barn, tilbake til arbeidet, ankomsten av høsten og med det forkjølelse, og det synes at vår ånd er i ulage. Men likevel er september også kjent som måneden elsker, og som har mye å gjøre med par, den bryllup, den fødsler og svangerskap som oppstår i løpet av denne tiden av året. Vi viser hvordan denne måneden er ikke så stygg som den ser ut.

Sommeren er over, tiden hvor alt vi ta en pause fra rutine å nyte noen dager ferie med familie, venner eller med partneren din, gå tilbake til arbeidet, og mange steder i landet vårt temperaturen stuper, tilbake igjen til forkjølelse og yttertøy, hadde vi holdt på plass mer dyp skapet vårt.

September kommer, en måned som for mange mennesker blir litt grå, og i år enda mer, og legger til krise økonomisk MVA fottur i nesten alle elementene, så de aller fleste har det hatt å gjøre virkelige mirakler å få endene til å møtes, på jakt etter merker som har påtatt seg denne økningen, som Inditex.

September er en av de månedene hvor flere kvinner bo gravid, som et resultat av hvor i sommer produsere mange flere møter blant par enn vanlig, fordi de lider mindre stresset og vi har mer tid å nyte vår familie, så mange på denne tiden begynner å oppleve de første symptomene på graviditet som kvalme, oppkast, magesmerter, etc.

I tillegg er September også måneden der mer fødsler sykehus i landet vårt, fordi hvis vi trekker 9 måneder faller sammen med tidspunktet for jul, og årsskiftet helligdager.

September er også måneden valgt av mange par til kontrakt ekteskap, siden foregående månedene har mer tid til å fullføre preparater bryllup, og ofte gjør god tid.

Så i motsetning til hva mange tror September er ikke måneden for tilbake til skolen og uforutsette utgifter, men også tenke på mange ting god.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 56


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron