Frykt for engasjement: Symptomer, årsaker og løsninger

Er det en frykt for engasjement? Er en reell fobi? Eller er det bare en unnskyldning for å unngå et forhold som egentlig ikke fyller oss? Ja, det finnes frykt, engasjement er ekte og mer vanlig enn det ser ut; Eksperter snakker allerede om epidemien av århundret. Hvis du eller din partner vil panikk med bare høre om engasjement, deretter betale oppmerksomhet, fordi i EllaHoy fortelle deg alt om frykt for engasjement: symptomer, årsaker og mulige løsninger, notater som kan være av mest nyttige.

Frykt for engasjement

Det er folk som rett og slett De ikke ønsker å leve som et par, tidene har forandret seg, og den tradisjonelle modellen for ekteskap og starte en familie er henvist for mange, til bakgrunnen. Reiser, fritid og arbeid, blant annet, er prioriteringer av mange. Noe som ikke er overraskende, det er heller ikke det faktum at disse menneskene sier de er redde for satsning for å unngå å ha en dypt forhold, i frykt for at samfunnet ikke forstår at det er mange nivåer av hengivenhet og mange måter å uttrykke det.

psykolog Mila Cahue gjør det klart i sin forskning som er nødvendig for å definere hva som er frykt for engasjement og hva som ikke: "I dag, folk later en forpliktelse utenom tur. Par vil leve sammen når de er i ferd med dating, og fremdeles lærer. Nettopp fordi dating har denne funksjonen: tid til å møte den andre personens. Det er viktig at alt går i rett tid og innenfor tid, er hvert par forskjellige.

En av nøkkel for å unngå frykt for forpliktelse er ikke noe hastverk, utløper forholdet naturlig. Og en annen er i å ville feilsøke der i par tar trinnet kommer til å leve sammen eller en familie. Dette er et trinn som må tas bare når de to er godt forberedt.

Symptomer og kjennetegn ved frykt for forpliktelse

Symptomer på frykt for forpliktelse er veldefinert men de er vanskelige å oppdage, da har du større symptomer og funksjoner av dem som lider:

utrygghet

Den første symptom på dem som lider av frykt for forpliktelse vises når partneren din forteller deg at du bærer et skritt fremover: ekteskap, som du kan leve sammen&# 8230; Og du, i stedet for hurrarop føler du din sikkerhetssone desastibiliza det helt og tror alt begynner å miste sin betydning.

Du kan ikke flytte

Analyser forholdet og du ikke klarer å se alle de gode tingene, tvert imot, angriper det du ideen om du ville være bedre uten partneren din; den negative tanker De gripe fordelene ved å ha noen i livet ditt stabil.

Frykt for endring

Attraktive mennesker, de store erobrerne, som er mest sannsynlig å lide av frykt for stabile relasjoner. Det kommer en tid i livet hvor de ønsker å ha noen ved sin side, og når de gjør, de starter tvil og frykt, som ikke forstår seg selv eller sin partner.

indecisions

En annen tydelig symptom er usikkerhet når beslutninger: ubesluttsomhet å flytte sammen, gifte seg, stifte familie&# 8230; Hvis du spør noen av disse problemene, er de ikke i stand til å svare sammenheng. Disse menneskene viser også mye av usikkerhet om seg selv, og de må ha alt under kontroll å berolige følelsen.

uklarheter

Hvis du spør om ditt forhold, vil du svare med ord tvetydig og lite spesifikke, som for å unngå problemet for å unngå å måtte forklare hva deres fremtidige forventninger.

Årsaker til frykt for forpliktelse

La oss analysere dypere hva som kan være årsakene til frykt for forpliktelse. pedagog Fernando Alberca Han sier at frykt for forpliktelse eksisterer, og at "Det forekommer i mennesker som er på scenen for forelskelse, og ikke er i stand til å gå inn i neste fase, som er at av kjærlighet ', "Bare de som passerer forelskelse kjærlighet er de som kan forplikte seg til å risikere alt for å bli involvert med hele sitt vesen. Og dette er noe som skjer når det gjelder emosjonell modenhet. Satsingen har mye å gjøre med ektheten av personen, selvfølelse, realisme&# 8230 ", forklarer han.

en oppvekst som strekker seg alltid og noen er i stand til å komme ut, bli fanget i trengselen scenen og komme oss tilbake.

løsninger

Er det mulig å behandle frykt for engasjement? psykolog Silvia Congos sier selv: "Du kan behandle det som enhver annen frykt. Alle som for at prosessen skal bli vellykket, den personen som lider har til å gjenkjenne det. Det er nødvendig å oppdage det, være klar over det, for å overvinne den. Bare fra selvinnsikt og bevissthet om sin eksistens er mulig å endre '

deretter første alt må vi innse at frykten eksisterer og må ønske å behandle den; og for dette må vi stole på par, familie og venner, fortell hva som skjer for å være på vår side. Du må snakke om det med størst naturlighet mulig for å unngå å bli en tabu emne; prøve å endre ting sakte og uten belastning er neste skritt, og hvis for at du trenger hjelp av en ekspert, Ikke nøl med å spørre.

og tilbakekallinger: Psykologer sier at for å unngå denne typen fobier må begynne å jobbe på følelser og følelser fra barn, nemlig gi dem plassen de fortjener. Bli med hode og hjerte til å gi hvert sted og ikke foredle ting.

Du kan også være interessert i: syndrom tom seng: Tips til ansikt kvinnelige bachelor and Science: Dette er hvordan kroppen din vet hvem som er den perfekte mannen for deg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 20


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة