Topp 5 apps for kalori telling

Hold en dagbok over hva du spiser Det hjelper å ikke være i dietter og holde seg frisk når du ikke er. På mange anledninger, når vi diett, faller vi inn i en metabolsk grav som vi slutter å miste vekt og umotivert, vi diett uten noen kontroll. Så snart fatten vi hva vi hadde jobbet så hardt for å tape. For å unngå dette, er det viktig lage en daglig kalori som tillater oss å være sikker på hvor mange kalorier vi forbruker.

Nå er det veldig lett å holde en dagbok av kalorier, fordi apps for å telle kalorier De er kommet for å bli. De er enkle å bruke og har et bredt database av kalorier og næringsstoffer som har hver mat. For å hjelpe deg med kostholdet ditt, i dag forteller vi deg hva Topp 5 apps for kalori telling.

MyFitnessPal

Så langt, er en favoritt blant brukerne. Funnet i spansk og andre språk, og er tilgjengelig for Windows Phone, Android og iOS operativsystemer.

I tillegg i gratisversjonen også det gir ernæringsmessige informasjon for hver mat: Fett, proteiner, karbohydrater, fiber og sukker. Denne informasjonen er utvidet i premium-versjonen.

Det har nylig lagt en forventet forbedring av millioner av brukere, inkluderer kalori informasjon om rettene som serveres på restauranter. De er fortsatt utvide sin database i denne forbindelse, men du kan finne mange restauranter som allerede vises i app.

FatSecret Calorie Counter

et program gratis. Det er også forberedt for ulike typer mobiltelefoner og nettbrett: iPhone, iPad, Android, Blackberry og Windows. I likhet med resten av mine kalorier har daglige kalori tillegg til opptak vektkontroll, mosjon dagbok hvor du teller kalorier du brenner, ernæringsmessige informasjon om mat, merker og restauranter (også med log strekkode). Som en ekstra bidrag til andre apps kalori telling, Det tilbyr en omfattende samling av sunne oppskrifter, og du kan ta bilder av dine oppskrifter og mat for å holde dem i databasen.

Lose It!

I likhet med MyFitnessPal, men databasen er ikke så bred. Men dette er app egnet de som ønsker å lage tilpassede planer for vekttap, hvor kaloriene forbrukes, er trening, hydrering, søvn, næringsstoffer, kroppsfett målinger og kroppen inkludert. Den har også en trinnteller for iPhone5s versjoner og 6, Du kan lage handlelister ved å beregne din økonomi og du kan koble til andre apps øvelsen, som Nike + Running App, MapMyFitness eller RunKeeper, blant andre. Den eneste ulempen er at Det er kun tilgjengelig på engelsk.

Im2Calories

Det er fortsatt under utvikling, men Dette programmet patentert av Google lover å være en av de beste programmene på markedet. Det er ment å har en algoritme som kan telle kalorier av et produkt av et fotografi. Det vil si at vi tar et bilde med smarttelefonen hva vi spiser, og programmet vil fortelle oss et estimat av kaloriene du har, avhengig av størrelsen på den delen.

MealSnap

Den har samme begrepet Im2Calores, men Det er nå tilgjengelig på markedet Android, iOS og Windows Phone-enheter. Bare ta et bilde til maten, og voila!, Har programmet omtrent kalorier du forbruker. Det er veldig enkelt å bruke, selv om den har færre fordeler enn andre apps, fordi du ikke kan registrere kalorier brent gjennom trening eller trinn. I tillegg du finner bare på engelsk og har ingen gratis versjon.

Du kan også være interessert polaritet Yoga: hjelper deg å miste vekt og forynger cellene og slanke magen takt med Duigan Method


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة