Dietter: Se dine tråd med helse

Dietter: Se dine tråd med helse. redusere vekt er ikke bare et estetisk problem, er så helse, så først må vi være tålmodige og ikke prøve å eliminere i løpet av få dager har vi blitt stadig mer langsomt. Og fremfor alt må vi ikke glemme at mating Det er viktig og at å miste vekt sunt, må vi fortsette å gi våre organer de essensielle næringsstoffer. Fjern måltider eller distansere mat er en av de mest vanlige når gjennomgår en diett feil. En av tre kvinner velger å gå ned i vekt balanserte.

tynn og opprettholde en sunn vekt på en sunn måte er målet for kampanjen, under parolen Sjekk din linje med helse, starter hvert år Spanske Society of Dietetics og matvitenskap (SEDCA) og Investigacioón sentrum Phytotherapy (INFITO). En kampanje som går årlig, og før ankomsten av sommeren og drift bikini, de spanske apotekene å tilby ulike omfattende programmer vektkontroll og inkluderer kosthold, mosjon, og i tillegg, medisinske planter. I 2011 kampanjen besøkte ca 2000 apotek og tilbys informasjon og råd til mer enn 200.000 mennesker.

Gå på en diett og mister de kilo vi har fått i løpet av de siste månedene er en estetisk problem, men først og fremst helse. Å miste vekt sunt innebærer, som tips basisk, ta mellom 3 og 5 måltider en dag uten å begrense noe mat gruppe og derfor næringsstoff. Et balansert kosthold som skal følge praktiseringen av fysisk trening. Før du går på en diett, er det tilrådelig å konsultere lege eller epecialista i ernæring og dietetics å bekrefte at vektøkning ikke er relatert til andre helseproblem, og avhengig av vår livsstil og energibehov, design en kosttilskudd plan tilstrekkelig og som tillater oss å miste vekt uten å miste helse.

Sjekk din tråd med prioritet helse har som mål å øke bevisstheten om hvor viktig det er å gå ned i vekt på en balansert måte, bryte noen myter om avmagring. Faktisk, ifølge den spanske Society of Dietetics and Sciences Research and Research Center INFITO, mer enn 40% av dietter som ofte brukes er ikke sunt nok. Likeledes, kvinner, særlig mellom 35 og 55 år, med en hastighet på én av tre, følger et balansert kosthold når miste vekt.

Dietter: Tips for å miste vekt

Tålmodighet. Den ligger, ifølge ernæringseksperter, mye suksess for en diett for å arbeide, hjelpe oss å miste vekt og, fremfor alt, unngå den fryktede rebound effekt å vinne over det som har gått tapt å forlate. Før du går på en diett, noen viktige spørsmål for vårt kosthold forblir balansert og klarer å miste de ekstra kiloene uten å ofre må ta hensyn spise, som kan føre til en forstyrrelse eller underskudd en slags næringsstoff.

  • Kilo tap bør være moderat og vedvarende. Tape mer enn 5 kilo på bare en måned er ikke sunt, ifølge understreker den vitenskapelige komiteen av SEDCA.
  • karbohydrater, proteiner, vitaminer, mineraler og lipider De er viktig i en diett equilibrida. Begrense diett en av de matvaregruppene selv kan gjøre oss gå ned i vekt, men deretter gjenopprette (yo-yo).
  • den planter De er en ideell naturlig supplement for å hjelpe vekttap, så det er tilrådelig å inkludere dem i kostholdet fordi de kan også bidra til å redusere appetitten. Derfor, for eksempel, grønn te, den Plantago, den garcinina eller Rooibos kan være en god naturlig alliert. Leaf grønn te, en av medisinplanter mest forsket påvirkninger energiforbruk og absorpsjon lipid. Plantago, i mellomtiden, har det satiating effekt.
  • Fysisk trening er avgjørende for å bidra til å redusere vekt og å holde figuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 48


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo