Ikke fetende sauser: Hvordan pynte med lys sauser

i saus eller dressing vi legger til matvarer kan være overflødige kalorier at noen ganger, legger vi nesten uten å vite det. Mange av sauser vi kjøper forberedt og inkludere flere kalori ingredienser. men krydder mat uten å få vekt mulig, er det bare å satse på andre lavere kalori sauser, og om mulig kan vi forberede hjemmelaget måte, fordi denne måten vi kontrollerer ingrediensene bedre. Bare ikke glem at selv en lys saus må unngå utskeielser. Det er viktig å huske på at i mange tilfeller er det tilstrekkelig å legge til en dash av litt krydder eller urt å forbedre smaken av de sunneste oppskrifter. Hvis du er bekymret for kosthold og figur, og bemerker at mindre fett sauser.

Majones lys gresskar

Som en erstatning til den klassiske majones, hvorfor ikke velge en saus laget med gresskar og lite kalorier? Blant andre egenskaper, er gresskar rik på antioksidanter og anbefales vekttap dietter. For å forberede majones lys koke et kutt små gresskar i terninger. Så vi legger det i bollen med en blender med sitronsaft, hvitløk (2 fedd), extra virgin olivenolje (2 ss) og en klype salt. Du kan legge til noen hakkede sorte oliven. Pisk til krem ​​som er igjen en liten, hvis det er nødvendig å tilsette litt av kokevæske.

Lys soppsaus

en lav kalori og næringsrik saus, fordi sopp er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. De gir litt mer enn 20 kalorier per hundre gram. For å fremstille saus kokt sopp med en skje med olivenolje, hvitløk og løk halvdel. La småkoke gjort. Når du er klar, legger skummet melk, en klype mel og pepper. Bland godt. perfekt saus til fisk og kjøtt.

Lys saus av yoghurt

Visste du at yoghurt Det er en perfekt ingrediens for å forberede sauser? I dette tilfellet vil vi velge yoghurt. En av de enkleste oppskriftene er å legge noen dråper av yoghurt sitronsaft og en klype pepper.

vinaigrette salat

Ingenting enklere å tilberede, og sunt, en vinaigrette, det perfekte alternativ til smaken retter som salater uten å legge for mange kalorier. For å fremstille en blanding vinaigrette 1 ss olivenolje 2 eddik, 1 ss sennep, paprika hakket medium rød, grønn pepper hakket medium, gressløk, en tomat liten hugging. For å blidgjøre det, legg en spiseskje honning.

Lys rød bærsaus

en kalorifattig saus og en ekstra mengde antioksidanter. Og med en søt frukt til smaken naturlig, som epler eller pærer preg. For å gjøre saus, kok over svak varme bjørnebær, jordbær, bringebær&# 8230;, med noen dråper sitronsaft.

Du kan også være interessert i: Urter og krydder: Fordeler med å krydre maten og noter disse triksene til smaken mat uten å få vekt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة