Creff Metode: Hvordan beregne din idealvekt

Den Creff metoden er en formel for å beregne den ideelle vekt vurderer hudfarge, høyde og alder. Idealvekten, i dette tilfellet varierer avhengig av om vi har en stor, middels eller liten bygge. Med andre ord, ville den ideelle vekten av en liten person være 10% lavere enn en person med stor glød.

Den Creff formel er mindre kjent enn andre metoder for å beregne den ideelle vekt, som formel BMI (body mass index), og mer komplekse for å løse ligningen tar hensyn til andre faktorer også påvirker den riktige vekt og sunn. I tillegg er variabel hudfarge ganske subjektivt, så det kommer an på hvordan vi ser.

Hvordan beregne vekt hvis du er ok med Creff metoden?

idealvekt, også kalt målvekten, kroppsvekten målt som en funksjon av en referansestandard. den Creff formel for å beregne den ideelle vekten er som følger: høyde i cm &# 8211; 100 + (alder / 10) x 0,9 x hudfarge (hudfarge verdi er liten 0,9; medium 1, og stor 1.1).

Vi kan ikke glemme at vekten varierer i løpet av dagen så mye som en person til en annen, med flere årsaker som kan være bak de ekstra kiloene. For å oppnå og opprettholde idealvekt er å følge et sunt og planlagt kosthold, å vite hva våre behov er dekket.

Metoder for å beregne den ideelle vekten

Forskjellene mellom fremgangsmåtene ligger i de faktorer som tas i betraktning vet idealvekten:

  • Creff metode: Complexion idealvekt, alder og høyde.
  • IMC: Formel dividere vekten i kilo med kvadratet av høyden (i meter).
  • Midje Hip Index (ICC): Livvidde (cm) dividert med hofte (i cm).
  • Lorentz metode: Ideell vekt for høyde og kjønn.
  • Metode Monnerot-Dumaine: Ideelt vekt i henhold til høyde og circunfería håndledd.

Du kan også være interessert i: Typer Vekt: Oppdag din faktiske vekten og oppdage de 5 ting du ikke bør gjøre hvis du ønsker å gå ned i vekt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 31