Hvor mange kalorier blir brent ha sex

Har du noen gang du lurt hvor mange kalorier de brenner ha sex? Tro det eller ei, dele intime og hyggelige stunder med partneren din hjelper deg ned i vekt, som sport.

Ifølge enkelte forskere, tap av kalorier med seksuell aktivitet ville lav, nesten en legende. Men andre studier understreker motsatt posisjon, det vil si betydningen av å gjennomføre denne sunn og hyppig aktivitet fordi sex er ikke bare gunstig for helsen, men også for sinn. Hold lesing, spesielt se hvor mange kalorier du forbruker når du gjør kjærlighet.

Fra et mer optimistisk syn, kalorier brent under en relasjon 15 til 20 minutter (Selvsagt kraftig), kan nå 500-600. Men i tillegg til varighet, er en annen faktor mest innflytelsesrike, posisjonen vedtatt i løpet av seksuell aktivitet. Og noen av dem synes å være mer fordelaktig når det gjelder aerobic. Hvis du vil ha mer eller mindre beregne kalorier du mister gjør kjærlighet, husk at Foreløpige 60 sekunder med lidenskapelig kyss og kjærtegn, de lar deg brenne opp 26 kalorier. Dette er en mer enn god til å sette interesse i den foreløpige grunn. En annen av de tydeligste er eksempler elsker å stå i 10 minutter, som tillater oss å brenne opp 600 kalorier (Tilsvarer to kaker).

De beste stillingene for å brenne kalorier

Du ønsker å vite hvor mange kalorier er tapt gjør kjærlighet i senga? den posisjon Puppy Den lar deg å konsumere 275 kalorier (Tilsvarer en iskrem). I den andre stilling er den misjonærstillingen, en av de foretrukne posisjoner for kvinner, med 250 kalorier. Men hvis du foretrekker være opp, forbruk delene 200 kalorier, som er ekvivalent med 50 minutters gange.

Etter å vite denne informasjonen, hva synes du om kaloriinntaket i et seksuelt forhold? Hvis du synes noen, kan du utføre denne øvelsen flere ganger om dagen. Og hvis du ønsker å nyte oral sex, Det er godt å vite at i 15 minutter har du muligheten til å miste om 100 kalorier, det samme som 40 minutter eller en time med fiske eller golf, aktiviteter sikkert mye mer kjedelig.

Hva slags lover slå deg? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Hva maskulin stil foretrekker du?

Skjorte og slips

drakt

jeans og skjorte sett


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo