Seksuelle bordspill: det beste å slippe løs dine fantasier

Du ønsker å sette krydret notat til forholdet? Er du lei og ønsker å spille med partneren din? For å gjøre dette, ikke noe bedre enn sex spill tabellen viser nedenfor, idealer alle av dem å slippe løs fantasien og dine dypeste fantasier.

Sex spill bord

Utvilsomt en av de beste måtene å utvikle følelse av kontakt til bedre sex Det gjør spille; Ja, når du leser det, fordi det er på tide å sette en annen tone og litt krydder til ditt forhold, så vi foreslår en klassisk bordspill, men ja, seksuell, for å gi frie tøyler til dine fantasier. Vil du vite hva som er mest interessant? Mål!

Et spill som ikke er det bordet. en tomt lerret og vaskbar maling, Vet du hvor du går? La kroppen smelte med partneren din mens pintáis et fint lerret. Hvor du plasserer det etter at det er opp til deg.

Passion play

Det er et ideelt spill forlenge den innledende. Den inneholder 96 testkort, en vibrator, en metall mansjetter og en leppestift-formet penis. Når det faller inn i betongen boksen du må ta en kort og følg instruksjonene.

intime oppdrag

En sex spill som tar sikte øke oppmerksomheten mellom deg og din partner. Det inkluderer spørsmål og tester. Den som vinner har rett til å be om å bli oppfylt seksuell fantasi.

oral sex

Erotisk tabellen spillet veldig interessant hvis du liker oral sex. Det er glede foreløpige oral ulike teknikker inkludert i spillet, spesielt fem teknikker for hver. Den inkluderer også en konvolutt av smøremiddel.

Fantasy Spill og skjult begjær

Dette er et brettspill stil monopol, for jeg kaller det, i prinsippet, for to spillere, men du kan alltid gå videre. Dynamikken i spillet er enkel, skriver alle på et kort før du starter ønsket fantasy, og du starter fra torget en, for å gå videre, gjøre aktiviteter, fjerne klær "motstander", osv Inntil en av deltakerne finne kortet og vil bli vinneren, å møte den andre personen sine heteste begjær. Morsomme, provoserende og mystiske, men ja, kan du trykke oppfylle fantasier av det rareste, vil du se hvem du spiller ...

Den hotteste Poker

Liker du kortspill? Er du glad i poker? Ingenting er bedre enn dette pokerspillet spiciest det fordi dynamikken endrer seg radikalt fra det vanlige spillet, ingen solbriller, lanterner eller ess i ermet, men er å skjerpe ulike posisjoner de går ut av kortstokken, en etter en, i ett minutt. Det høres enkelt ut, ikke sant? og, hvem vinner? På denne anledning, som senere nå orgasme, Selv om dette er en premie som det kan være verdt å miste spillet&# 8230;

Forbidden Pyramid

Oppmerksom på at dette spillet kan gruppespill, forutsatt at alle deltakerne er at de ønsker å oppfylle seksuelle fantasier av hans følgesvenner ... Spillet er enkelt, bestige deg av en pyramide som de blir stadig mer komplekse og krydret tester. Vinneren er som først når toppen av pyramiden, og da kan du velge hvem som møter og hva du ønsker for din seksuelle fantasi, tør du å starte spillet?

Viklet med Kamasheetra

Husker du den morsomme spill forviklinger? Som vi har nå sin varmere versjon, fordi stedet for fargede sirkler, vi i arket Postures og indikasjoner å gå plassere dine tips mer seksuell som mulig, er det en god teknikk for å sette snev av gnisten til forholdet eller å bli kjent med din nye partner.

Hvilke av disse sexleker bordet du tør?

Du kan også være interessert i: par massasje: Nyt gleden av berøring og beste posisjonene for å elske i sengen og nyte [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 75


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة