Kamasutra for lesbiske: Den beste stillinger til kvinner

Lesbisk Postures er noe som dessverre ikke har nok informasjon. Vi er vant til å lese og høre informasjon om stillingene og heterofil sex, og i tilfelle av å snakke om homofili, er vi vanligvis undervist homofile stillinger og teknikker. Men hva med kvinner? Det er mange svært behagelige stillinger blant jenter De vil glede noen anime jente å prøve dem.

De beste sex stillinger for lesbiske

Den magiske hånd

denne stillingen Den er basert på onani, og det er også veldig enkelt. Bare en av jentene ligge på sengen på ryggen med bena åpne. Den andre jenta, som lå på toppen av den første, som brukes til å innføre fingrene inn i skjeden av kjæresten sin, dermed stimulere deres intime områder og etterlot ham frie hender samtidig å stimulere anus eller masserer brystene suggestively. Orgasme er sikret.

Velvet saks

dette variant av klassisk saks (Stillingen hvori genitalier piker direkte møtes) er mye mer behagelig og spennende enn den opprinnelige. Det er at en av jentene liggende posisjon med det ene benet bøyd for å markere rytmen av touch, mens den andre sitter på beina på den første, nyter å gni av kjønnsorganer gjennom rytmen av den første.

ansikts sex

Å praktisere en sekstini, det er ikke nødvendig å ty til vanlig holdning. Denne formen for oral sex mellom kvinner er veldig morsomt og tilfredsstillende. En av jentene er plassert på ryggen, mens den andre er plassert på toppen av dette, slik at klitoris er på høyden av ansiktet til den første. Selv om det er over, onanerer han med fingrene deler av den første, tvangsmessig gnir mot ansiktet hennes som blir liggende. Dermed markerer rytmen av oral sex og får mer glede.

Skin deep

Noen ganger de mest underholdende, posisjoner trenger ikke å være den mest kompliserte, er denne holdning praktiseres stående, er at Begge jentene kost (Etter hverandre) og vier spesiell oppmerksomhet til å forstå og stimulere erogene soner av den andre deltakeren. En av dem vil videresende og den andre tvert imot, det vil tilbake. Et annet godt alternativ for utøvelse av denne holdning er å følge onanering med en slags seksuell leketøy for mujeres.Es en god måte Foreløpige praksis før samleie og selvfølgelig, bygge atmosfæren.

Kjærlighet til espalada

Du må prøve forskjellige ting og ikke være redd for å spille alle posisjoner. Dette bestemte en av jentene skal ligge med ryggen til hverandre, slik at den kan onanere din intimområdet og anus. Det er meget behagelig, mens fingrene er satt inn i vagina eller klitoris er stimulert, innføre en finger inn i anus. Det er nok av nerveender som er koblet på dette området, foruten å være i stand til å onanere klitoris bakfra, fra innsiden. Selv om dette krever mye trening og anatomisk kunnskap om området.

Lesbisk sex, noe du aldri glemmer

Uansett om du definerer deg som heterofile kvinner tiltrekkes, bifil eller homofil klart. Viktigst, vet at sex mellom to kvinner er noe fantastisk du kan ta for å ha de beste orgasmer i livet ditt. Ikke vær redd for og hoppe i bassenget. Hvis det er noe du alltid har ønsket å prøve, men har produsert reservene vil ikke nøl, dette Det er den beste tiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 20


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة