Han foretrekker å være sammen med venner 7 grunner til dette


  Han foretrekker å være sammen med venner 7 grunner til dette. Har du noen gang lurt på hvorfor kjæresten din foretrekker å tilbringe tid med vennene sine enn med deg? der flere grunner de kan forklare det, og du kommer til å fortelle den neste.

  Har du noen gang stoppet for å tenke at du kan være sjalu på kjæresten din venner? Har du ofte slutte å tenke hvorfor ville heller være sammen med dem enn deg? Det er et spørsmål som ofte blir vi kvinner, og kan forstyrre freden av paret. Du tror vennene dine er grov, uvitende, som ikke har noe å gjøre med din kjære, da, hvorfor jeg foretrekker dra på ferie med dem til deg, men det betyr ikke bry deg fordi du vet det? Noen av disse spørsmålene vil gi svaret så hvis du går fra siden.

  1. Han er ikke interessert i deg

  Hvis du ikke liker å tilbringe tid i din bedrift, lang og foretrakk å tilbringe tid med vennene sine, kan han ikke være rette personen for deg. aldri gir avkall vennskap, men vi må ikke skrin paret.

  2. Forholdet er i krise

  Det er uunngåelig at et forhold lider over tid, og ett av symptomene er at han starter. Tenk på det og handle, hvis dette er tilfelle, snakker ansikt til ansikt.

  3. Du trenger litt plass

  Et forhold betyr ikke fusjonere med en annen person, er det viktig å bestille plass for seg selv, fordi på denne måten bidrar til å heve lidenskap av forholdet. Kanskje dette er tilfelle, må du litt plass og dette for at du forstår perfekt.

  4. Du er juks

  Er du sikker på at du bare gå ut med venner? Det kan være en unnskyldning å koble en hemmelige forholdet, av som ikke ønsker å vite noe. Undersøke, selv om du kanskje ikke finner noe!

  5. Det er den evige Peter Pan

  Du har sikkert alltid skvatt unna menn som ikke ønsker å vokse opp og til slutt, etter Murphys Law, hektar forelsket i en av dem. Ikke klag, var det uunngåelig at før eller senere sin sanne naturen kom frem i lyset.

  6. Du er veldig kjedelig

  Hvordan var det begynnelsen av forholdet? ¿Begeistret, glad, smilende? Og hvordan har du det nå? Hvis din atferd har endret seg til det verre, kan partneren din har vært lei av din lrakler, klager og diskusjoner. Og det er at å ta alt dette i betraktning, og at forholdet til venner er de beste, er det vanlig at foretrekker en kveld med dem i stedet for å bo hjemme.

  7. Du er lei av det

  Paradoksalt nok kan du være årsaken til hans fremmedgjøring. Er du fortsatt sikker på at du ønsker å være din partner i livet? Eller er du gjør alt for å sabotere forholdet? Hans holdning kan være bare en defensiv reaksjon. Tenk på det!


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 4 =


  Danacol laxatif Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo