Skjeggete menn: Bilder og 10 grunner til å nyte dem

Menn med skjegg De kan være svært attraktive kvinner, men hvorfor skjer dette? Det er en rekke faktorer som påvirker skjeggete menn mer som kvinner. Her avslører vi grunnene som gjør mange ganger kvinner foretrekker dem skjeggete.

Hvorfor vi liker menn med skjegg?

Det er mange grunner til at kvinner foretrekker menn med skjegg, ett og kanskje det viktigste er at skjegg konkluderer kvaliteten av modenhet mannen er, vi vanligvis forbinder utseendet skjegget med mandighet. Av denne grunn, kvinner i tenårene har en tendens til å se på eldre gutter fordi hvis en ung person har bare 18 hvis du allerede har en skjegg Det synes å være mye mer voksen.

En annen grunn til at skjegget slår sterk blant kvinner er fordi det er et tegn på virilitet, vi har ofte en underbevisst ideen om at mennesket er tøffere enn kvinner, og noen tegn til denne styrken har en tendens til å trekke oss uforklarlig, ikke bare tiltrekke oss skjegg, porte sterke eller store hender De kan også være forførende særegne i en mann.

Spørsmålet om sjeldenhet, selv i dag skjegg er fasjonable en annen grunn til at kvinner har en tendens til å bli tiltrukket av menn som bærer skjegg er følelsen av eksklusivitet, utleder skjegg personlighet og skiller den fra andre menn, så kan det bli også en attraktiv funksjon.

Beard i menns mote

At kvinner er tiltrukket av menn skjegg er det en åpen hemmelighet og mange urbane stammene som de histers vedtatt dette symbolet for å forsterke sin sex appeal. Så mye at selv de ledende instant messaging program for mobil, og vi alle bruker Whatsapp har inkludert et uttrykksikon av en skjeggete mann mellom spekter av muligheter.

også Mange kjendiser har også sluttet gjeldende av de forførende skjegg og har sluttet seg til bandwagon av skjeggete menn til å triumfere over. Det er på grunn av dette, kan vi også se hvordan De har økt antallet Frisør og menns omsorg produkter Beard betydelig de siste årene.

Barbas til forbrukernes smak

Enten barnet ditt bære skjegg for å skape en forførende stil, er det viktigste akkurat det, gjør skjegget er et tegn på skillet og personlighet. Det finnes mange typer skjegg for ikke følge moten og skape en unik stil. Så du vet, hvis barnet ønsker å stå skjegget oppmuntre ham og finne den modellen som passer best for ham skjegget.

Hva slags mann du liker? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Hva er den beste gaven du kan gjøre?

en ring

En stor bukett med røde roser

En veldig sexy negligee


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 20


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo