Naturlig aphrodisiacs for kvinner å øke libido


  Hva er den beste naturlige kvinnelige aphrodisiacs for kvinner i markedet? Å tenne lidenskapen og fantasi av kvinner, kan disse aphrodisiacs bevise et uunnværlig hjelpemiddel. Selvfølgelig må vi huske at, som med alle naturlige ekstrakter, Effektiviteten kan variere fra person til person, så vel som andre faktorer spiller som avhenger libido. Men det koster ingenting å bevise, så vi la noen av de naturlige aphrodisiacs for kvinner som du kan bruke, og få uforglemmelige opplevelser i personvernet. Etter møtet aphrodisiacs for menn, er det vår tur.

  1. Sjokolade

  Sjokolade er mektigste afrodisiakum enestående for kvinner fordi det fremmer frigjøring av serotonin, som det er produsenten av følelsen av velvære og nytelse. Blant de forskjellige typer, bedre svart sjokolade, fordi det er en større mengde cacao.Además denne sentralstimulerende er så kraftig at det kan til og med være en erstatning for sex. Annen bruk av sjokolade som du kanskje ikke vet er at de har oppfunnet en som i stor grad kan lindre menstruasjonssmerter og redusere tretthet drastisk i varslingssituasjoner.

  2. Asparges

  Blant de mange fordelene ved asparges, for eksempel lindrende bakrus. Dette sunn mat kan også føre til å indusere seksuell lyst hos kvinner med lav seksualdrift, er dette sitt høye innhold av vitamin C som ikke bare beskytter mot sykdommer, men stimulerer også visse deler av hjernen som er assosiert med seksuell lyst og nytelse. I tillegg kan også redusere symptomer som normalt er forbundet med menopause, slik som vaginal tørrhet, hetetokter, mangel på smøring og faktorer forbundet med anxie.

  3. damiana te

  Damiana te er hemmeligheten av meksikanske kvinner til å nyte gleden med sine menn. Denne typen te som alle andre spennende er i stand til å forbedre visse fysiologiske aspekter som for eksempel hjerterytme som kan føre derfor å øke seksuell lyst , En annen fordel er verdt å nevne er at øker sjansene for orgasme og også intensiteten.

  4. Ginger

  Ginger, foruten å være en svært fasjonable ingrediens i de nyeste gastronomiske innovasjoner, er dette falliske formet rot kjent for å lage øke blodsirkulasjonen i ekstremiteter. Denne forbedringen i sirkulasjonen av de lyske-området fører til økt blodstrøm i skam-området, som ikke bare fører til økt mottakelighet for sex, men i stor grad kan redusere den tid som er gått siden begynnelsen av forholdet inntil klimaks. Det kalles effekten &# 8216, rosa Viagra&# 8217;.

  5. Arginina

  Atombomben er de kvinnelige aphrodisiacs arginin, som sammen med andre tilskudd øker klitoris sensasjon, noe som gjør dette overfølsom måte og øke sin grad av ereksjon . Som innebærer muligheten til å nå flere orgasmer relativt kontinuerlig og med mye større intensitet enn normalt.. Den finnes i kjøtt, egg, ost, nøtter og kokosmelk.

  6. Cinnamon

  Av de mest kjente afrodisiakum, er det kanel. Dette treet bark ikke bare smaker godt som tjener til å gi et trykk på for å desserter og diverse søtsaker, men kan også gi oss en krydret preg, inntak av denne art Det øker kroppstemperaturen, og dermed produsere en psykologisk bedrag kroppen tro som er i en tilstand av seksuell opphisselse og øke vår libido meget betydelig.

  7. Spearmint

  denne urten vanligvis følger med den cubanske cocktail par excellence har utrolige seksuelle egenskaper, i tillegg til å fungere som en stimulerende på ønske han er i stand til å øke seksuell potens medlem Menn og omtrentlig varighet av samleie. Den effekten forsterkes kraftig ved hjelp av alkohol så det er veldig interessant å ta et par mojitos for å øke sjansene for å opprettholde relasjoner og kvaliteten på dem.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  2 + 4 =


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi