Prostata massasje: Hva, fordeler og hvordan du gjør

Menn kan føle en enorm glede gjennom berøring og massasje spesielt prostatakreft, er denne teknikken også bra for mange andre ting, og ikke bare for forbedre intime relasjoner. Av denne grunn er det interessant Hvordan å praktisere. Vi oppdager hva denne type massasje og hvordan det kan gjøres enkelt.

Hva er prostata massasje?

Prostata en kjertel som finnes i alle pattedyr funnet på slutten av urinrøret og kontakt med veggene i rektum.

Dens hovedfunksjon er å fremstille en klar væske som segregerer å følge utløsning og således unngå forurensning av dette gjennom urinen. I tillegg bevegelser stimulere prostata sperm bevegelse og de er dermed i stand til å forårsake mannlig orgasme raskt og enkelt.

Prostata massasje er å stimulere denne kjertelen finger gjennom rektum. Dette stimulering kan seksuelle formål eller prøve å forbedre kvaliteten sæd, intensiteten av spermatocyttkonsentrasjonen eller prøve å forbedre noen aspekter av helse i forbindelse med urin-apparat eller andre deler av dette legeme avhengig.

Fordeler det kan gi prostata massasje

Prostata massasje, gjort på en riktig måte Du kan gi en rekke fordeler hann-legemet. De viktigste fordelene er som følger:

 • Hurtig Orgasmer: Prostata stimulering favoriserer bevegelsene til sammentrekning av urinrøret og derfor gjør den tilgjengelig seksuell klimaks mye raskere og intens.
 • eksitasjon: I dette området av kroppen til et menneske, er de flere nerveender, som sammen med stimuleringen av denne kjertel Du kan øke opphisselse under samleie.
 • forebygging: Prostata stimulering bidrar også helsen til excretory systemet, siden bevegelsen av urinrøret favoriserer urineringsfrekvens er større og det er derfor mindre sjanse for å holde rester i nyrene forårsaker døds nyrestein.
 • fruktbarhet: En annen fordel med prostata massasje er at bevegelsene av kjertelen hjelp sperm produksjon og for å forbedre deres mobilitet og ledelse, og dermed øke sjansene for unnfangelse.
 • Gland helse: Prostata vil forbedre ytelsen hvis vi stimulere og dette i sin tur vil hindre fremtidige problemer knyttet til tilsynekomst av tumorer i denne del av kroppen.
 • ereksjoner:Stimulering av denne delen av kroppen, bidrar til å forbedre kvalitet og tid for ereksjon. Dette er fordi prostata genererer et beskyttende fluidum utskilt i løpet av høydepunktet, ved hvilket punkt den ereksjon skal nå toppen.

Hvordan å praktisere prostata massasje

For å utøve god prostata massasje er best å følge en rekke trinn:

 • smøring: det første trinnet er å øve massasje sjenerøst smøre anus, og pass på at denne måten, gutten vår ingen skade.
 • Innledning: Skriv inn finger inn i endetarmen og sakte bygge tillit til alle tider for fyren du kan slappe av og lukkemuskelen åpner mye enklere.
 • søk: Når du er inne i anus, prøv å dyppe fingeren din og vippe den litt slik at bemerker en liten bump.
 • stimulering: Når du har funnet prostata, hva du gjør er truffet raskt og lett å stimulere området, men uten å være for aggressiv.
 • Fullfør massasje: Når du er ferdig, og fyren er ikke lenger spent, husk at å fjerne fingeren fra det området du må være veldig forsiktig ellers kan det være smertefullt, sakte tar fingeren (Aldri gjøre det raskt), og også skjenke deg en annen finger til forsiktig å åpne hele året, og dermed bedre la fingeren uten å forårsake smerte eller gnaging.

Betydningen av mannlige orgasme

Den mannlige orgasme er noe som Du må bli stimulert akkurat som kvinner, fordi vanligvis mannen soled rekkevidde lettere klimaks, betyr ikke dette bør du ikke bekymre deg for utseendet av glede eller intensiteten av dette. Av denne grunn, prøver å øve en gang, Han vil takke deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 71


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ