Kviser på ryggen: Hvordan fjerne støt på baken

Akne ikke bare det vises på ansiktet, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Ett av disse områdene er baksiden. Akne kan oppstå på baken på grunn av en opphopning av svette, talg og døde hudceller. En annen mulig årsak er når det er vått og stramme klær blir brukt som en hemsko på det området av kroppen som forårsaker irritasjon og akne er gjort. Dette kan skje når du tar for lang gymtøy etter sport. Selvfølgelig kan du også bli utløst av hormonelle endringer. da Vi forteller deg hvordan du fjerner de bakre granitter.

Hvordan fjerne støt på baken

Først, hvis din akne på baken er høyt, irriterende og vedvarende du burde se en hudlege for deg å gjøre personlig behandling. Hvis akne er ikke alvorlig eller mens du venter på dermatologisk behandling, kan du bruke følgende tips så du teller. Om sommeren kviser på ryggen er det veldig irriterende som kan sees lettere. Uansett bør du se tilbake hver måned i året.

Hvis man har store korn på baksiden kan man bruke til å lage et legeme vaske salisylsyre eller benzoylperoksyd. Men tør med disse sterkere behandlinger, kan du bruke litt krem, gel eller legeme flass perler spesifikke for. Disse produktene vil behandle effektivt og til slutt forsvinne over tid. I markedet er det flere produkter for dette formålet, og ulike teksturer. Hvis du har mange hudormer og kviser, det er best å dusje eller dampbadet. Du kan gå til en badstue for det. Porene åpnes, og vil ikke lenger være så tett. Deretter gjelder en hjemmelaget kroppsmaske for fet hud. Siden det er et område som ikke kan behandle deg selv, hvis du ser svarte flekker forsvinner kan ikke ty til en skjønnhetssalong for å gjøre deg en dyp rensing i setet området. .

Hvis bønnene ikke gå bort og ha en pool party (for eksempel) prøver å skjule en kropp makeup, en selv-garver eller concealer litt ansikt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 51


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron