Progesteron spiral: fetende?

den vektøkning, eller i det minste prøve å bo i en stabil vekt er absolutt en bekymring som angriper oss stadig. Faktisk er det nettopp de gain kilo rundt noen av mytene om kvinnelig prevensjon, og i dette tilfellet, på diu (Intrauterin prevensjons). ¿Fattening? Vi vil prøve å svare på dette spørsmålet, og for å finne ut hva som faktisk motivene kan være bak vektøkning samtidig med bruk av denne prevensjonsmetoden.

progesteron spiral

IUD er en T-formet enhet, fleksibelt polyetylen, som i tilfellet av hormonet er belagt med hormonet progesteron. I tilfelle av innlegget inneholder en type av dette hormonet, levonorgestrel. Det er plassert inne i livmor av kvinner og er ansett som en av metodene effektiv og sikker for å forhindre uønsket graviditet. Det er en metode langsiktig prevensjon, 5 år i tilfelle av hormonspiral eller Levonova, og reversible.

Ved valg av sikker prevensjon hver kvinne Det må ta hensyn ikke bare fordeler, men mulige bivirkninger. A hormonelle prevensjonsmidler har blitt tilskrevet virkningen av vektøkning. Men selv om det er sant at hormonspiral kan føre til at noen kroppen endringer, disse er minimal. Faktisk, noen ganger vektøkning kan gis av noen endring i matvaner.

En annen grunn kan tyde på at denne metoden fører til vektøkning er at det er sant at det kan oppstå i løpet av de første månedene, noen bivirkninger (Hodepine, spenninger i brystene, hårtap&# 8230;. ) Som fører oss til å være mindre aktive og å glemme vaner som fysisk trening. Hvis vi oppdager at vi har fått noen vekt bør gjøre fysisk trening i minst 30 minutter tre til fire dager i uken, og føre en balansert kosthold og lys. Bør konsultere legen din dersom vi skal gjøre endringer i kostholdet og å vite hva trening passer best til våre behov og fysiske tilstand.

Du kan også være interessert i: 10 utrolige fakta om prevensjon og hva de mest hensiktsmessige prevensjonsmetoder mens du ammer er.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron