Originale Bursdagsfeiring for voksne

Er du lei av å alltid feire bursdager på samme måte? Begge bursdagene til vennene dine som din er alltid veldig lik: på enklest mulig måte. Middag hjemme eller gå for et par øl der ute. Det er det! Vel, det er på tide å iverksette tiltak på saken og fornyet, fordi denne typen blid feiringen har gått av moten, og det er på tide å søke nye former for moro og feiring for bursdagen din. Her er noen ideer. Vi håper du liker dem!

Forslag til å feire bursdager med venner

Noen ganger bursdager de slutte å ha sin begeistring fordi de alltid feiret på samme måte og en helg synes vanlige med venner eller familie.

Men dette bør ikke være slik, hvis for barn å feire sin bursdag med venner blir en stor begivenhet, hvorfor for oss er det ikke? Oppfylle år er et tegn på liv og som fortjener en feiring i stil.

være original og må gjøre noe annerledes. De er våre venner, og vi stoler på dem til å utføre noe du kan tenke på, så la til side skam og kast deg å prøve nye ting til bursdagen din.

alternative måter å feire bursdagen din i sommer

Ideer bursdagsfeiring varierer sterkt mellom sommer og vintersesongen, ettersom alternativene tendens til å endres på grunn av været. Vi presenterer noen ideer for å feire bursdagen din i sommer.

Bursdag på en bondegård

Hvis din bursdag i fint vær hvorfor ikke feire bursdagen din i en hytte? Det er en av de store alternativer også Du tilbringer mye tid sammen med dine venner, du vet bedre, og du har en formidabel dager med moro sammen.

En utendørs aktivitet

I tillegg til alt dette, kan du velge et sted som du kan gjøre noe utendørs aktivitet i den nyeste, som kanopadling, rappellering, juving, spille paintball, ballong, etc. Ikke bare vil du gjøre forskjellige ting, men nu går det stort opp til himmelen som aldri før du hadde gjort.

Natt camping med grill

Hvis vennene dine liker natur, kan du organisere en bursdag camping, lage en grillfest for å tilbringe dagen i feltet, og fortelle skrekkhistorier sammen ser på stjernene. Også, hvis du liker sport og vennene dine kan du også lage turneringer og spill hvor du vil passere stort. Du vil nyte øyeblikket og dere skal trene for å sette deg i stemning for sommeren.

Bringe dem til en sommerfestival

I stedet for tradisjonelle og noen ganger kjedelig middag hjemme, Inviter dine venner til en sommerfestival Hvis bursdagen din passer en. Husk yngre dager, og jeg skal gi det som barn hopping, dans og sang. Du føler?

Paint fest

Hvis du har en stor gruppe av venner, kan du et parti av maling, en vann ballong konkurranse eller tomatada på bursdagen din. Jeg skal gå over så godt at du alltid huske bursdagen din på møter venner. La oss ha det gøy!

originale måter å feire bursdagen din i vinter

Og for vinteren, ikke gå glipp av disse forslagene for å feire bursdagen din. Ta oppmerksom!

Kostyme fest eller tema fest

Hva hvis du forberede en kostyme fest? Eller hva med en tema fest? Det er en idé som du kan bruke både sommer og vinter. For eksempel, for bursdager i varme månedene en Ibiza partiet er veldig originalt, fordi du vil gå helt hvitt. Om vinteren kan du velge et emne du kan tenke på, en gresk fest, en fest gratis kostymer, viktoriansk ... Uansett hva du har lyst på! Du bestemmer, det er bursdagen din.

En part imitasjoner

En variant av et kostyme fest er en fest av imitasjoner. Spør dine venner som er kledd i en karakter som er nødt til å imitere. For eksempel, hvis du du virkelig liker rock, fremlegger alle dine venner kle seg ut som en berømt sanger som Elvis Presley og deretter mult charades. Desternillaréis dere latter!

Bursdag på en fest buss

FOTO | Foto: Facebook / @Partybusleon

Buss bursdager er veldig original selv om vi kan være ute av budsjettet. For de som ønsker å prøve, er det svært forskjellige og ofte en mulighet til å gi til dine venner en stor stor fest. En gang i året ikke vondt! Hva tror du?

En helg med ski

Du kan dra nytte og feire en bursdag med nære venner og invitere dem til å gå på ski en helg. du kan lære ski eller praktisere din favoritt vintersport. Du vil aldri glemme!

Vi håper at jeg hjalp litt og har gjort fantasien løpe løpsk for lage en uforglemmelig bursdag for deg og for alle deltakere.

Du kan også være interessert i: hjemmebesøk Mottak: Hva gjester satt? og hvordan man kan organisere en fest hjemme: Tips og ideer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 67


Content