Halloween makeup kvinner: Tips trinn for trinn

Halloween 2013: Ideer for enkel makeup kvinne. Ikke gå glipp av følgende ideer Halloween makeup Kvinner vi bringer. Maquíllate som en ekte heks, en djevel eller en edderkopp, blant andre tegn mer.

Spider Woman makeup for halloween

Du vil trenge litt gel eyeliner og en tynn, flat pensel. Tegn over øyenbrynene, litt løfting slag å komme til slutten. Ned litt inn i feltet av tåre og utenfor, tegning kontakten øyet, men uten å lukke sirkelen nederst. Deretter bruker en myk børste og separat, diffunderer innover linjen du har tegnet.

Deretter velger du en annen svært lyse blå tone og bruke ved å trykke på små øyelokk og en del av det øvre øyelokket. Når dette er gjort, igjen fange myk børste og bland dette nye farge med sort av området ovenfor.

Å gjøre en klar glitter og utfører børste forsiktig klapp i sentrum av øyelokket for en mer gåtefull utseende.

Deretter merker kinnet fra tempel til kinnet med en blå-grå nyanse. Men kan du jevne den med en myk tone hvit skygge.

Å trekke spindelvev, må du bruke en veldig fin pensel og en flytende eyeliner. For det første spor buede linjer og rellénales deretter en edderkopp plot. For å skrive ut dybde til øynene dine, markerer litt vann linje med nedre øyelokk med et øye blyant mørkeblå.

Når det gjelder lepper, perfílalos i sort og brukes som en base en leppestift i en veldig mørk blå, nesten svart. Også, for å gi mer volum til munnen din, kan du bruke skygge som du brukte på øynene i midten av den nedre og øvre leppe.

Men tror ikke at dette er den eneste Halloween makeup idea kvinner du finner her. Ellahoy forteller deg hvordan du får trinn for trinn, for eksempel Halloween vampyr makeup en heks kostyme eller sminke Halloween djevelen kvinne, blant andre. Men vier spesiell oppmerksomhet til den neste.

Halloween makeup jente womens Exorcist

Male veldig hvitt ansikt med en blyant. Så en rød leppestift trekker små sår i pannen, nesen og kinnbein. Hvis du har kunstig kjøtt, kan du gjøre baller, rød maling og lim til huden; de tilbyr effekten av små sår. Omslutter blod med en grønn dekkstift eller skygge matt grønn tone og bland godt.

For øyesminke bør du bruke en lilla skygge å formidle følelsen av mørke sirkler. Påfør skygge på øyelokkene og mørke sirkler. Bland godt.

Mouth å formidle følelsen råtten karakter, kaffe med sjokolade pulver og søke på tennene mix.

Til slutt bruke litt concealer på leppene beige mørke sirkler. Om håret, når mer bustete bedre. Etter vask håret, bruke skum og tørt hår på hodet for å gi volum.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 34


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico