Hvordan skjule store bryster med klær: De mest effektive triks [BILDER]

Store bryster kan føre til problemer når kledd, men det finnes triks for å skjule. Man må vite hvordan du skal fremheve våre attributter uten å være vulgær. der ulike svært effektive triks for å skjule den store brystet med klær. Det er bare rimelig å få en perfekt og i harmoni med resten av kroppen balanse. Hvis du har en kurvet kropp må testes, men alltid med smak. Ikke gå glipp av følgende tips for å vise frem brystet uten frykt!

Skjule stor kiste med klær: de beste triksene

Det finnes mange typer bryster, hver kvinne har en kiste type, men kvinner med store bryster har ofte problemer med å finne klær som passer dem godt. Nøkkelen er å synliggjøre og styrke brystet, men uten resultat vulgært, upraktisk eller stygg. Her er noen svært effektive triks for å skjule store bryster.

Necklines som passer jenter med store bryster er necklines toppen eller litt falt. Necklines ikke veldig utringede boksene kan også skjule store bryster. Ordet runde utringninger eller gjøre brystet ser større.

Stoffer som vil hjelpe skjule store bryster

Den stramme lycra eller vevstype gjøre brystene mer markerte, så unngå disse typer vev. Vi anbefaler at bruke bomull, lin eller silke. Generelt plagg i naturlige og lette stoffer hjelpe deg å skjule brystområdet.

løse topper

Velg topper de er ikke super nær kroppen, jo bedre litt løs, men være svært bredt. Generelt, noe løs og lette stoffer plagg skjule overkroppen.

Topper litt lang

T-skjorter, topper, bluser og skjorter som bedre være litt lang, til hoftehøyde, samt de stilisere og skjule noen store bryster. Selvfølgelig, hvis du velger et plagg size du kan utvide over brystet, så vær forsiktig.

Unngå mønstrede klær brystet

Klær detaljer eller utskrifter på brystet er trenden, men jenter med store bryst slike plagg ikke favorisere dem. Ikke bruk klær med detaljer på brystet, for eksempel brosjyrer, stempling eller perler, som produserer den optiske effekten av å øke dem. Det unngår også for store og prangende halskjeder, vil du være mye bedre lange halskjeder minimalistisk stil.

Unngå horisontale striper og store utskrifter

Maxi trykk og horisontale striper også de vil gjøre brystet ser større, så velg klær med små utskrifter eller vertikale striper. Her er noen triks slik at du kan bære klær med stripete trykk uten at du ser bredere.

Jeg sier nei til sterkt overdrevne necklines

Veldig overdrevet og stuper necklines er veldig typisk på den røde løperen, men realiteten er at det er ikke en lett halsen å bære. prøve ikke bruke meget utpreget spaltning, eller slutte å se for mye bryst som de kan komme til å være ekstremt vulgær. Opt for beste klær eller kjoler med utringninger ikke åpne nebbet.

Plagg hjelpe deg skjule den store bryst

Det er ulike elementer som kan hjelpe deg å skjule store bryster svært effektivt som vikle kjoler. I tillegg er disse kjolene er generelle trenden. Vester eller jakker lange i en flytende stoff og solide farger er ideelle for brystet ser ikke så stor.

Straight cut bukser ikke for stramt, og er perfekt for en balanse med andre plagg. Harmonisk gjør brystet ser mer balansert. Velg skjørt som har en liten flytur, fordi hvis du bære en blyant skjørt marcarás lang midje, noe som gjør brystet ser større.

Til slutt bruker du en sko med en liten hæl, som de vil alltid hjelpe deg stilisere noen del av kroppen. Du kan melde deg på høye hæler eller kattunge.

i vår bildegalleri vil se utseende og klær for å skjule store bryster. Du kan også være interessert i: Badedrakter yppig kvinner: den beste og Valentine Undertøy for kvinner med små bryster


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 82 =


Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة