Trender Spring / Summer 2015: Kimono [BILDER]

Trender Spring / Summer 2015: kimono. De kimonoer ta flere sesonger veldig mye i mote samlinger, både luksus og lavpris. De kimonoer er ideelle for våren og sommeren. Denne sesongen både korte og lange kimonoer, i lette stoffer som lin, bomull eller satin og veldig frisk utskrifter og mote er avholdt. Det er perfekt for daglige kimonoer og andre modeller som er reservert for en fest. Mange design har brodert detaljer, kantet&# 8230; Oppdag med oss ​​flest kimonoer &8220; i&# 8221;!

Blant de motetrender at hver kvinne bør følge denne våren / sommeren 2015 er kimonoer, en orientalsk svært sofistikert og elegant plagg. Kimonoer er perfekt for jakker som vanligvis finner på dette tidspunktet alternativ. Kort sagt, hvis du bære en kortermet topp, og du må dekke, velg en kimono og gå komfortabelt og moderne. Beauty Kimono ligger i vakre mønstre som kler og de rike og elegante detaljer som fører mote modeller. Blant modellene som ikke bør gå glipp av, er forslagene fra signaturen Gucci modeller med orientalske kimonoer og Alexander McQueen begått i size versjon kimonos blomster. Mens på Burberry har vi flere modeller av lange kimonoer. Lela Rose i stedet på flere korte kimonoer, som i samlinger av Gianfranco Ferré og Chalayan.

En av trendene for våren / sommeren 2015 70s stil mote og kimonos er en av hovedpersonene plagg. I selskaper som Zara, Massimo Dutti eller Alice + Olivia finner du kimonoer med floral utskrifter og ferdig med fringed hippie stil, perfekt å kombinere med høy innsnevrede jeans. En annen stjerne modeller er kantet semsket kimonoer, veldig setentas som er feiende denne sesongen. Disse modellene er mer casual og uformell stil, ideell for daglig eller for et øyeblikk av fritid. så snart jo mer slitasje kimonoer, Velg modeller med stoffer som silke eller satin. De kimonoer er en svært flatterende plagg å ha på et bryllup eller en seremoni. Kimonos utskrifter må kombineres med flate og glatte klær kan være veldig bra med en print kjole. Broderte kimonoer, lyse eller gjort blonder De er også et alternativ for din ferie antrekk. Når du kjøper en kimono for notat klærne du tar hendelsen. Lengden på kimono er også svært viktig.

Du kan også bruke kimonoer å gå til stranden eller bassenget med bikini eller badedrakt under, er det super glamorøse. Ikke gå glipp av alle modeller i vårt galleri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =