Kjoler med glitter: Best fashion glitter [BILDER]

Hver gang er perfekt å ha på seg en fin kjole med glitter. Mote glitter og metalliske stoffer er ikke lenger bare for festkvelder, tilsier normen nå som også kan bære dagen. Nesten alle motemerker, både luksus og lowcost, har lyse kjoler er lagt til i sine sesong samlinger. Ja, du må være veldig forsiktig når du velger ditt utseende glitter, som misbruker blending kan være vulgær. Oppdag med oss ​​hvordan du ser perfekt med de skarpeste kjoler av sesongen.

Hvordan å bære en kjole med glitter

Det er kjoler med glitter for alle: sequined, lyst brodert med metalliske stoffer&# 8230;Kjoler med glitter De er perfekt å bruke på en fest. Denne typen klær, avhengig av hvilken modell du velger, kan gi deg en sexy, elegant, glamorøs look, chic&# 8230; Hvis du velger en lys kjole med paljetter eller helt skjønte du må kombinere med tilbehør og glatte klær. Ikke legg til mer glans som det kan være overveldende. ikke legg til altfor prangende tilbehør for å unngå en lite attraktiv visuell effekt.

Motemerker har valgt lowcost skinne i sine sesong samlinger, så vil du finne massevis av ideer. For eksempel i Zara ha en klesstil slip kjole med paljetter i naken eller svart. Et annet alternativ er en kort sølv sequined kjole trimmet i svart og en lang sequined kjole i rosa nude med kryssede stropper på baksiden. Hvis du foretrekker å ta en mer retro-stil, velge en kortere modell med væske 70s stil kutt, rund hals, slips hals, lange ermer og bred blusset skjørt. Kjolen er laget av stoff glitter halt effekt. Fargen har også sin rolle i kjoler med glitter, Zara foreslår en kort kjole og stramt blå paljetter.

i Bershka har også veldig flatterende kjoler glans. For eksempel: en kort modell, justert, lang arm, og ryggløse i glitter rosa eller sort. Du har også en kjole stil nittitallet paljetter med metallisk gradient Et annet alternativ er en stil stykke lencero gull metallisert stoff.

Luksusmerker også satse på gnisten og glitter. For eksempel: Sonia Rykiel minikjole designet en langermet sequined stripete mønster i forskjellige nyanser, mens i Hervé Léger foreslå et plagg med meget tett stropp hals og gull metallisk stoff. Til slutt, firmaet Amish skaper et hovedlag maxi justert i blått paljett kjole.

Glitter kjoler for dagen

Men hvis du trodde glitter kjoler er bare for estilismos kveld, du tar feil nå Du kan bruke dagen og også lage dem enkle utseende og en kausal kontakt. Du kan velge en lang modell frem lyser i blå toner og utfylle den med en klassisk denim jakke og tøfler i rosa eller annen nøytral du vil. Sats på en noe kortere stykke og legger flate sandaler eller flaunt det med en blazer og et silkeskjerf. Som du kanskje har lagt merke til, er kunsten å kombinere glitter dress av enklere deler. Enkelt, ikke sant? Bla gjennom våre bildegalleri for beste design.

Du kan også være interessert i: Stripete kjole: Hvordan denne sesongen tar [BILDER] og rosenkvarts Mote romantisk havet [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 45


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron