Nøkler til en boho chic stil [BILDER]

Taster for en boho chic stil. En stil som har vært rådende i vinter er boho chic, men i løpet av våren også forbli trend. Boho-stil er ikke lett å definere, men svært gjenkjennelig. Det er en blanding av flere stilarter: hippie, grunge, bohem, vintage, etnisk, folk og country&# 8230; Noen kjente har ikke nølt med å gjøre det boho chic stil. Stjerner som Kate Moss, Sienna Miller, Charlotte Gainsbourg, Kate Bosworth&# 8230; EllaHoy oppdager nøklene til boho chic stil.

Å bringe chic bohem stil vi trenger bare se på noen mote samlinger, slik som Mango eller Zara, i dem vil du finne ulike svært flatterende plagg .. For bohem stil er godt må skape en total look av denne stilen, ikke verdt bare legge ett plagg til styling. Fringed plagg og tilbehør vil hjelpe deg å få den bohem touch vi søker. Frynser se dem i kjoler, gensere, topp, vesker og støvler. Etnisk stil klær også hjelpe deg å lage en boho styling. Velg jakker, topper eller bluser med broderier og etniske utskrifter. Et annet stykke som vil hjelpe oss er det vester hår, velger modeller i svart, brun eller hvit. Vester med hvitt hår bedre broderi. For vinterfrakk, jakker og saueskinn plagg er perfekt for å fullbyrde en boho styling.

Floral utskrifter er avgjørende for boho chic stil. Bet kledd i floral print bred stil i vinter og høstfarger. Lange løse chiffon kjoler med blomstermønster er også ideelt, velger modeller med v-hals detalj og dusker. Denne typen kjoler kan du kombinere med noen cowboy boots eller kantet booties. Om sommeren lange hvite kjoler brodert med Ibiza stil hippier Aires vil være et plagg som ikke kan gå glipp av i skapet hvis du vil ha en bohem look. De kimonoer er ideelle for bohem stil, at hvis du velger modeller med etniske og floral utskrifter fringed finish. Om vinteren bedre å velge ponchoer med etnisk print ull eller, hvis de bærer mye bedre frynser.

Kosttilskudd også hjelpe oss til å fullføre boho chic utseende. Velg ringer, armbånd, halskjeder og øredobber etnisk stil laget i sølv. Du kan misbruke smykker, som bohem stil kan ta flere stykker. Gullbeholdningen til andre stiler. Håndvesker kan være stilig brun semsket skinn skulderveske med lange frynser eller modeller. Bombonera poser sort skinn er også perfekt for de ser ut. Husk at bohem stil plagg bør aldri bli justert, bedre være løs og flyter. Sjekk ut bildegalleriet for utseende og klær bohem stil.

Hvordan er din stil når dressing? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Hva er din favoritt merke?

Zara

Louis Vuitton

Hva er en merkevare?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 66 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi