unisex klær: Beste unisex klesmerker

Mote for kvinner, mote for dem, og nå kommer den moten for begge. Flere og flere merker som inkluderer blant sine nyeste kolleksjoner en unisex linje med en snev nesten androgyne. Signaturer og andre høy-end lav pris; faktum er at markedet kan finne utallige elementer av den allerede kjent som nøytral måte. Så i dag vi ønsker å holde deg våken beste merkene av klær unisex, slik at du velger det som best passer din stil.

Mote for menn og kvinner

Skjorter, bukser, bluser, gensere og utallige flere brikker De kan brukes av både gutter og jenter med. den gender mote, som våget forsagt par sesonger siden i samfunnet, har i dag tusenvis av tilhengere. Og det er en trend som etterlater ingen likegyldig. Forbrukerne sultne etter noe annet å stoppe definere kanonene av tradisjonelle skjønnhet og merker som tør å skape klær eksklusive egnet for alle målgrupper.

Hans kanadiske designeren fokuserer på studie av nøytralitet av menneskekroppen gir liv til design så avansert som dette. unisex, vakker, moderne, komfortable og med få detaljer plagg. Ideelt for en klassisk stil med et snev av nøkternhet.

En DNA-unisex klær

Hans stykker er inspirert av reiser og Nåværende urban stil. De er unisex, og kan også brukes i begge retninger, rett og opp ned. opprinnelige mote du kan bære hele året. rosa for dem, nøytrale tingene til dem og vice versa. Samlingen av årets satsing Fargerike klær i maxi-format.

TILLY og WILLIAM gender klær

designere Jessica Lapidos og Tom Barranca De skjuler under navnet Tilly og William. En merkevare som startet som et eksperiment av kjønnsløs klær og slitasje og flere mote samlinger som kan brukes både menn og kvinner. minimalistisk design, nøytrale farger, stykker flyr og overdimensjonerte plagg blandet med mer tilpasset.

NotEqual unisex

Grunnlaget for hans kreasjoner er i udefinerte former fremme individualitet. Biter av tykke linjer, nøytrale farger med en touch mer fargerike mønstre og kuttet til millimeter passer for alle, uavhengig av kjønn, form eller stil. I år samlingen dreier seg unisex modeller for bruk i dag til dag noen modeller som gir modernitet, eleganse og diskresjon i en perfekt balanse.

Toogood London online ungendered

Faye Toogood og hans søster Erica våget de inn i utformingen av unisex klær med sikte på omdefinere tradisjonelle mote. Samlinger følge en avant-garde stil rent kunstnerisk inspirasjon. Individualitet, eleganse og eksklusivitet er dens kjennetegn.

Husk også at Zara lansert i 2016, unisex linjen under navnet &8220; ungendered&# 8221;. Åtte plagg enkel stil og uformell luft med ingen forskjell i størrelser for menn og kvinner. Bomull skjorter, gensere, bukser, jeans og shorts plysj. trekke&bjørn, i mellomtiden hadde han allerede opprettet en unisex plagg i tidligere sesonger. H&M Han har lansert sin unisex kolleksjon &8216; Uni&8217; med klær for begge kjønn, prøver å bevise at dette er mulig, som vi kan se i bildet nedenfor av en gutt og en jente med samme jeans. Low cost bedrifter ikke vil gå glipp av revolusjonen gender.

intetkjønn, unisex, gender eller ungendered, you name it. Det viktigste er å etterlate merker som mann og kvinne en vise frem sin egen stil fritt.

Du kan også være interessert i: Unisex sko Barqet: Beste modeller [BILDER] og H&M Collection Spring 2017 [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 34


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer