Luksus campingvogner i og utenfor: En annen måte å reise [BILDER]

Luksus campingvogn: De mest fantastiske modeller. Ønsker å reise i en bobil og gjøre det bra med de mest eksklusive komfort? da Vi går over luksus bobiler, inne og ute, kan du finne på markedet.

Det er mange måter å nyte ferien. Og vi presenterer for deg, så det er perfekt for reiser i sommer eller på noen annen tid på året. Hvis du er en elsker av frihet, den beste måten å nyte ferien er å gjøre det foran en bobil. Nedenfor presenterer vi de ulike modellene av bobil der du kan velge, men de har alle en særegenhet, er luksus modeller.

Firm A-Cero, som eies av den berømte arkitekten Joaquín Torres, vier en del av sin virksomhet linje å designe luksus bobiler. I dette tilfellet har A-null fokusert sin innsats på gjennomføring av en modell i samarbeid med Mercedes, som har møbler laget av Corian å minimere vibrasjonsbevegelser, stue, kjøkken og bad, hvor hvitt er hovedpersonen.

Vario Alkoven, bobil med tysk selllo

Den tyske Vario er et annet selskap dedikert til bygging av luksus bobiler. I dette tilfellet er Alkoven modellen blant de mest eksklusive og luksuriøse i verden. Dette bobil har to separate soverom, er laget med kvalitetsmaterialer, har stue, kjøkken, bad med dusj og et dobbeltrom som kan deles eller modul å skape en åpen plass. I tillegg, kan tilhengeren være ferdig med en garasje for sykler eller motorsykler.

Concorde Charisma, nyte luksus på fire hjul

I denne gjennomgangen av luksus bobiler kan vi ikke glemme den modellen hus som tilhører Concorde. Charisma bobil, som ble laget for ti år siden, har blitt en benchmark i sektoren. Denne modellen som vi presenterer har skinn interiør, plasma-TV, garasje, hjemme automasjon system, og alle de fasiliteter du kan tenke deg. Basen Prisen på denne spektakulære bobil er 90.000 euro.

Vario Mobil 800, en eksklusiv bobil

Vi avsluttet gjennomgangen av luksus bobiler med denne modellen verdsatt til 265.000 euro. 800 Vario Mobil campingvogn med sittegruppe med svingstoler, dusjer, kvalitetsmaterialer, inkludert de som har ansatt den fineste tre og lær. En luksus tilgjengelig for noen.

Hvis du ønsker å nyte også andre utendørs ferie og, fremfor alt, gratis ikke gå glipp av disse andre luksus camping for sommeren eller følgende rangering av de mest moderne camping.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 31 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi