Kids Halloween makeup trinn for trinn

Halloween 2013: Enkle Makeup Barn. Halloween er en skremmende dag, ja, men også morsomt. Barer, nattklubber og, til slutt, kaster noen selvrespekt huset en fest i anledning av Night of the Living Dead. Og nettopp de små ikke kunne forbli likegyldig til feiringen. Hvis du vil at barna skal bli mer original i sin college fest, ikke gå glipp av følgende ideer Halloween makeup enkle barn.

Kids Halloween makeup trinn for trinn

  • Har du lyst til å imitere utseendet død på Halloween natt? Å bære en Kids Halloween makeup skjelett Perfekt trenger: male svart og hvitt ansikt, en svart sminke blyant, en makeup svamp, en tykk børste og en bot. Først våt svamp i vann og vri den ut. Gni det inn hvit maling og bruke det på ansiktet ditt til den er helt hvit. Med tykk pensel og svart male, tegne to sirkler rundt øynene. Deretter med en børste trekker en svart form fra haken til kinnene og fin pensel, tegne en svart trekant på nesen. Til slutt trekke tennene på skjelett med svart blyant, rundt munnen.
  • Hvis du foretrekker decantarte for Halloween makeup Vampire Barn du trenger: hvitt ansikt maling, svart og mørk grå, rød blyant for makeup, en grå pensel, makeup svamp og vaselin hår. Først rette håret med vann og vaselin. Hjelpe en fuktig svamp, hvit maling i ansiktet og deretter Píntate en trekant på forsiden med en pensel og svart maling. Påfør grå maling på øyelokkene, rundt øyne og kinnben. Deretter male øyenbrynene svart. Ta den røde og gjøre en linje under øynene og også maler leppene røde. Til slutt malte han to store hvite tenner og to spor av blod med rød blyant.
  • Vi presenterer en skremmende forslag: Halloween makeup heks barn. Materialene du trenger for å: maleri fiolett, grønn, svart og oransje. Med lilla maling trekke to horn over øynene. også maling leppene samme farge. Bar med svart maling, tegne en edderkopp på kinnene og legger en svart korn i nesen. Deretter med grønn maling, tegne et spindelvev på pannen mellom de to horn. Endelig kan du fullføre makeup tegning med oransje gresskar på det andre kinnet til.
  • Disse vi har presentert er du bare noen få eksempler på Kids Halloween makeup trinn for trinn, men ønsker du å fullføre det med en skremmende forkledning? Her er noen.

Halloween-kostymer for barn

Hvis du vil at barnet skal være den mest originale ikke gå glipp av følgende Halloween kostyme ideer for barn som vi presenterer:

  • klassiske kostymer. Ønsker å blande terror og ømhet uten å falle inn i overdreven terror? I så fall kan du velge kostymer mumier, varulver, hekser og gresskar utkledninger.
  • Devil Doll. Dette drakt kombinerer originalitet, moro og ... terror! Hvis du har en datter å kle du kan også velge å kle henne Tifanny, hans fantastisk kjæreste.
  • inspirert drakt i serie eller tegninger. Serien Walking Dead zombier har fungert som en stor inspirasjon for Halloween. Tilsvar tegneserier Monster High har gjort disse dukkene i en tilbakevendende forkledning. Her finner du for eksempel Dracolaura kostyme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة