MYHYV: Maikel bror Aguasantas, har en kjæreste og gravid [VIDEO]

Maikel, bror av den berømte Aguasantas, har en av frierne mujeres y hombres y omvendt brutt banken. Og er at Antonio David Flores, Kjærlighet rådgiver, avslørte i løpet av programmet den unge mannen har en kjæreste, og er selv gravid. En bombe som sprengte grunnlaget for settet, siden Maikel intensjon var å finne kjærligheten i programmet Telecinco. Hans søster forsvarte ham for sju måneder siden hevdet at det ikke er Luisa og som ikke har blitt fortalt at Maikel ikke vet om barnet er hans, og ønsker ikke å forlate dårlig på TV.

Bombshell i mujeres y hombres y omvendt. Kjærlighet rådgiver Antonio David Flores har lært at Maikel bror Aguasantas, kjent for å være datter for en stund Raquel Bollo, Han har en kjæreste og er fem måneder gravid.

Selv om det kan virke som ingen, Maikel og Aguasantas ingen nyheter Han fanget dem på senga. Ifølge den versjonen av tronista, hans bror syv måneder er det ikke med Luisa siden og har ikke sagt at Maikel ikke er kjent om Barnet er ditt og de ønsker ikke å forlate dårlig i fjernsynsapparater. Aguasantas sier han aldri oppmuntret henne til å avslutte svangerskapet, da Antonio David sa.

Den nye kjente TV sa Luisa fortalt at Maikel ønsket avslutte svangerskapet, men hun føler seg ikke i stand til og fortalte henne å gjøre hva hun ville var å ha deres støtte. Men dager senere, tronista møtte søsteren til Luisa snakker feilaktig til sin bror og måtte gripe inn fordi den ikke trenger å snakke i den tonen og fordi han mente de burde ha snakket før, og ikke når Maikel var på TV. Den tronista sier hun aldri fortalt sin søster til å avbryte svangerskapet fordi hun har gått gjennom en lignende situasjon. &# 8220; Jeg elsker den jenta som en søster, og ville aldri gi som råd fordi jeg har levd fortalte ham også at før noe jeg måtte fortelle foreldrene&# 8221;, sa han til overraskelse for alle seere og tilskuere satt.

Vil faren være?

Dermed Aguasantas sa hun tror barnet er hans bror fordi han stoler Luisa, men hvis din bror har tvil sikrer at du ikke kan gjøre noe. Of course, anerkjent som &# 8220; hvis jeg er faren vil være der, og at barnet ikke kommer til å gå glipp av noe&# 8221;.

Som du kan se atmosfæren er veldig varmt i sett MYHYV, og at Agusantas og Maikel danne en eksplosiv par er ikke sentimental som andre som har gått gjennom programmet, men sammen danner de et svært kraftig tandem. Vi får se hvordan nettopp dette rotet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 15


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi