Ansikt til ansikt mellom Rajoy og Sanchez: Hvem vant? [VIDEO]

Hvem vant valgdebatten i går kveld? Mariano Rajoy gjør tjener jeg? Pedro Sánchez gjør tjener jeg? Ingen av de to? Det som er klart er at nok en gang bevist at avslag format er foreldet, og det eneste spennende, og det er allerede trist det er når to kandidater for statsministre De begynte å fornærme. Sanchez sa Rajoy at Det var ikke en "anstendig politiker", og dette han svarte med en "Og du mener, mener og foraktelige". Hva tror du?

Alle var forsiktig i går kveld til ansikt-off mellom Mariano Rajoy og Pedro Sánchez. De to lederne av de to mest populære partiene ble sett ansikt til ansikt i hovedkvarteret til Academy of Television. Hvem vant? Vel ifølge mange som de ikke var. Det vil si, Pablo Iglesias, Podemos leder, og Albert Rivera, Borgere, og mange husket sin mer konstruktiv i Salvados debatt.

Flere videoer Antena3

Sanchez har intensivert sine angrep ved å hevde at Rajoy &# 8220, han måtte ha tatt ansvar i første person&8221; tilfeller av korrupsjon for sitt parti og &# 8220; fratre&8221;. &# 8220; Spanjolene må bestemme og jeg advare deg om at hvis du er valgt, vil kostnaden være enorme, fordi statsministeren må være en anstendig person og du ikke&8221, forsikret han.

&# 8220; Så langt vi har kommet&8221;

&# 8220; Så langt vi har kommet&# 8221;, har reagert Rajoy, som kommenterte at kravet til opposisjonsleder &# 8220, var å presentere en bevegelse av kritikk&# 8221;. &# 8220; Jeg er en ærlig politiker, minst like ærlig som deg. Jeg har aldri sitert noen i retten heller ikke har anklaget meg for å tilegne seg noe&# 8221;, sa kandidat for gjenvalg av PP, som hun la til: &# 8220; Jeg kan ikke gjøre politikk for pengene&# 8221;.

"Du er ung, vil miste disse valgene, og som gjenoppretter en av disse kan ikke gjenopprettes er fra gjennomsnittet, smålig og elendig uttalelse&# 8221;, understreket han, og legger til: &# 8220; Hvis du har noe imot meg, ta meg til retten&8221;.

Sikkert en faceoff vi tror Sanchez seiret, men ikke bruke gode kunst. Nå er det tid for deg å si hvem som var vinneren. Det som er klart er at Spania 20 desember du vil leve et før og etter, slik det skjedde med kommunevalget i juni i fjor. Hva vil skje?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 43


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة