Den matematiske gåten som går gal på sosiale nettverk

Tør du med dette math puslespill som er gal på sosiale nettverk? Fordi hvis du gjør det du gjør du kan føle deg veldig fornøyd, fordi det er mange mennesker som ikke kan med ham. Veien er svært enkel: problemet presenterer fire ligninger og den sistnevnte mangler svaret. Vi ser tre forskjellige blomster ved første blikk. Derfra må du være i stand til å oppnå den summen. Hver blomst er et tall så du lar regnskapet. Tør du å utfordre?

Skinnet kan bedra, og Facebook-brukere bryte hodet på grunn av en ny matematisk gåte som er mer komplisert enn det ser ut ved første øyekast. Prøv det, og hvis du ser at du ikke kan slå den, vil vi gi deg noen ledetråder for å finne ut. Sikkert er det en god hukommelse trening eller når du må reise og ikke vet hvordan å drepe timer.

Kan det løses med tidligere låter? Sikker. Du vet nå hva er resultatet? Kommer vi gi nesten løsningen. Hver av røde blomster det ville 20 (Siden tre av dem til sammen 60). Hvis en rød og to blå tilsvarer 30, ville den blå være verdt 5. Nå kan du gå alene, og hvis barnet ditt ber om hjelp, hvis du har, fordi dette er mer effektiv enn en arbeidsbok.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة