Den Isasaweis blogger er skilt fra sin mann, og annonsert i Youtube [VIDEO]

den blogger mest vellykkede jeg gjør en video for hans tilhengere. Men denne gangen YouTuber frisyrer snakket ikke, og heller ikke skjønnhet hemmeligheter, eller oppskrifter, nå Isasaweis Han gjorde for å bekrefte deres skilsmisse. En video 15 minutter og 10 sekunder som det har blitt viral og hvor kunngjør at pauser med din partner etter fjorten års ekteskap og to barn sammen. Hvordan holder du deg?

Den Isasaweis YouTuber (Isabel Llano) Vi har vant oss til å snakke om alt. For å se nesten leve ditt liv, som da han kalte sin første barn. Men denne gangen hang en annen video som du er vant til alle hans tilhengere. Det var ingen skjønnhet tutorials eller oppskrifter, eller råd til å være strålende, denne gangen annonserer en bombe: skilsmisse.

Llanos, som i flere uker har vært på toppen av bestselgeren, bekreftet separasjon Twitter og han retweeted kommentaren fra en tilhenger som ikke satt i et veldig godt sted å Isasaweis. &# 8220; Gå telita med den nye Gloria Fuertes komme ned&# 8230; og han hadde veldig klare ting opp for et år siden&8221; og, i sin tur bringes til å presentere det neste stillingen YouTuber: &# 8220; #ahoraquenonosoyen # volvíayoamividadesoltera # unratitonadamás # sólounratito # perovolvía # vayaquesivolvía&# 8221;.

Mer enn 300.000 besøk

Vi er på det første virus skilsmisse i historien som den videoen legger mer enn 300.000 besøk. "For en tid vi hadde reist, vi trodde det var kanskje på tide å begynne separate liv" Asturisk lagt, det er klart at omgår sitt beste. "Jeg gråt mye, jeg har vært veldig dårlig. En skilsmisse er en vanskelig ting, og det er en veldig tøff følelsesmessig situasjon. De har vært tre veldig harde måneder spesielt barn. "

Hva tror du hvordan du kan kommunisere? Tror du det er greit fordi hans etterfølgere skal?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 46


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer