Origin of Halloween: Hvorfor er det feires?

Halloween natt er rett rundt hjørnet. Det er ikke i det hele tatt en av de mest magiske kveldene, men den skremmende tiden av året. Men ... vi vet hva som feires? Vet vi hvor tradisjonen kommer fra? Mens noen er ansvarlig for å kritisere, bør de kjenne sin opprinnelse før. Så les videre og vet hvordan det har kommet til Spania at Night of the Living Dead og at så berømt lure eller behandling. Happy Halloween.

Åpenbart Halloween natt har gjennomsyret veldig sterkt i Spania. det er ingen hus hvor det er barn som ikke liker en natt av terror. Også høgskolene i økende grad favoriserer denne dagen. Kostymer, dekorasjon av hus, selv med veldig bra mat tema. Men før vi feirer vi vet hvor den kommer fra denne tradisjonen, og hvorfor det feires.

Når den romerske okkupasjonen av de keltiske domener fant sted festivalen ble assimilert av dem. Selv om allerede de feiret slutten av oktober og begynnelsen av november en festival kjent som 'Harvest-festival', til ære for Pomona (gudinnen av frukttrær), begge tradisjoner ble blandet.

I en tid der dominerte de 'hedenske' festivaler, paver Gregory III (731-741) og Gregory IV (827-844) forsøkte å erstatte den med en katolsk ferie (Allehelgensdag) som ble overført 13. mai 1. november. Det er der våre hellige kommer.

Kommer til Amerika

I 1840 kommer til denne festivalen USA og Canada, hvor det er dypt forankret. Irske immigranter passert versjoner av tradisjon under den store irske hungersnød. Det var de som spredte skikken med carving jack-o&8217; -lantern (Hollow gigantiske gresskar med et stearinlys inni), inspirert av legenden om "Gjerrig Jack ".

Imidlertid begynte festen i hopetall ikke å bli holdt før 1921. Det året ble det avholdt den første Halloween parade i Minnesota og deretter etterfulgt av et andre stater. En progressiv fest ervervet popularitet i de neste tiårene.

utvidelse

den internasjonalisering av Halloween Det skjedde på slutten av 1970-tallet og 1980-tallet takket være filmer og TV-serien tidlig. I 1978, hadde premiere han i USA og over hele verden Halloween, John Carpenter; en film som ligger i Halloween som involverte en referanse til gru film serie B; med utallige oppfølgere og imitasjoner.

I dag er Halloween en av de viktigste datoene i USA og kanadiske ferie kalender og nå i Spania. Så ingen valg enn å tilbringe en natt med terror, men med mye nåde. Forbereder den beste dekorasjon og nyte behandling og med det trikset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 4


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة