Atresserie: en ny kanal antenne 3-serien med [VIDEO]

Fans av serien kan være på hell. som antennen 3 Det har skapt en kanal bare for serieadictos. Det kalles Atresserie og være alene med spansk fiksjon, men det vil bli noen internasjonale. "Den nye kanalen Atresmedia verden av serien blir tatt svært alvorlig," er slagordet valgt, noe som også har vist logoen. På denne måten kan du se hav av plast, Velvet eller mistenkt, serien som nå lykkes, og selv gjenopprette det gamle. Liker ideen?

En av de mest vellykkede kanaler i DTT er Fiction Factory (FDF), som tilhører Mediaset, Vel, ønsker gruppen dem Atresmedia konkurranse og som har skapt Atresserie, som fra nå av vil se alle serier som er utstedt av Antenne 3 og LaSexta, de aller fleste spansk, men det vil være noen internasjonalt preg.

Atresmedia setter opp denne nye tematiske kanalen serien, men også inkludere eksepsjonell film som vil legge til de andre kjedene i gruppen, Antena 3, LaSexta (General), Neox, som har sine egne utmerkelser (ungt band med barn i Neox Kidz) Nova (Female) og mega (Mann).

De vil være flere kanaler

Atresmedia offentliggjort kunngjøringen av sin nye innsats TDT i går kveld under utslipp av serien Sea av plast, en av de nyeste fiction satser huset. Atresmedia langs kanalen, vil ankomme annen to nye kanaler pluss DTT HD (en produsert av Mediaset hvis innhold er ukjent og Real Madrid TV). Også tre kanaler nå mer enn standardoppløsning.

Så vi må være veldig oppmerksomme på nyhetene som kommer ut til innstille TV, ja, igjen, for å se denne kanalen som lover å være svært underholdende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 84


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo